Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.10.2014 00:08

Prima plângere din această campanie electorală în Dâmbovița


A A

ACL Dâmbovița riscă o amendă de 500 milioane lei

ACL Dâmbovița riscă o amendă de 500 milioane lei
Cristian Stan, președintele PSD Târgoviște, pregătește plângerea împotriva ACL Dâmbovița

❚ Pentru că nu a respectat Regulamentul de publicitate electorală aprobat în Consiliul Local Municipal Târgoviște, Alianța este bună de plată ❚ Peste 100 de steaguri au fost amplasate pe stâlpii din Târgoviște, fără ca ACL să ceară aviz de la primărie și să plătească garanția ❚ PSD-UNPR-PC va depune plângerea împotriva ACL la Biroul Electoral Județean și va sesiza Primăria și Poliția Locală

ANA MARIA POPESCU


Alianța PSD-UNPR-PC depune prima plângere din această campanie electorală la Biroul Electoral Județean (BEJ)! Președintele PSD Târgoviște, Cristian Stan, a anunțat că va sesiza BEJ, Primăria Târgoviște și Poliția Locală cu privire la faptul că Alianța Creștin Liberală (PNL-PDL) nu a respectat Regulamentul de publicitate electorală.

Se pare că ACL a pus steaguri electorale pe stâlpii din municipiu, fără să aibă însă un aviz al primăriei și fără să plătească garanția stabilită în Consiliul Local pentru fiecare mijloc electoral de publicitate.

 

Cristian Stan: „Dacă este o lege locală, atunci să o respectăm cu toții”

Liderul social-democraților târgovișteni susține că, deși consilierii municipali ai Alianței Creștin Liberale au votat Regulamentul de publicitate electorală în municipiul Târgoviște și știu foarte clar care sunt regulile în campanie, ACL nu a ținut cont de această „lege locală” și a împânzit municipiul-reședință de județ cu steaguri propagandistice.

Potrivit președintelui PSD, Cristian Stan, orice încălcare a Regulamentului este sancționată cu amenzi de până la 500 milioane lei vechi, iar ACL este pe cale să primească o asemenea sancțiune.

„Deși sunt 11 consilieri ACL care au votat Regulamentul de publicitate electorală în Târgoviște, alianța a înțeles să instaleze 103 steaguri, fără măcar să facă cerere de aviz, nu mai vorbim despre garanția pe care trebuie să o depună, de 50 lei pentru fiecare mijloc electoral de publicitate. Iată cum înțelege ACL să respecte cadrul legal aplicabil activității de campanie electorală. Sunt 103 steaguri pe stâlpi pentru care nu există nicio cerere de aviz. Vom înregistra la Biroul Electoral Județean o plângere în temeiul dispozițiilor art. 42 din Legea 370/2004. De asemenea, vom sesiza și Primăria Târgoviște, arhitectul șef și Poliția Locală Târgoviște pentru a se lua măsurile care se impun în vederea asigurării cadrului legal aplicabil. Nu mi se pare corect ca unul dintre competitorii electorali să depună garanții, iar alții nu. Dacă este o lege locală, atunci să o respectăm cu toții”, a concluzionat președintele PSD Târgoviște.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale