Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro24.08.2020 00:47


A A

Achim Sawall, analist german: Interzicerea Huawei în Germania, practic imposibilă

Achim Sawall, analist german: Interzicerea Huawei în Germania, practic imposibilă

O procedură de acordare a licențelor în două etape pentru echipamentele 5G permite excluderea numai în cazul în care Cancelaria Federală, Ministerul de Externe, Ministerul de Interne și Ministerul Afacerilor Economice sunt de acord. Aceasta nu se va întâmpla. Interdicția asupra Huawei ca furnizor 5G în Germania este practic imposibilă. Acest lucru vine din informațiile raportate de Frankfurter Allgemeine Zeitung (Paywall), în baza unor surse din cercurile guvernamentale.

Conform informațiilor disponibile, tehnologia pentru echipamentele 5G este testată în prima etapă de către Oficiul Federal pentru Securitatea Tehnologiei Informației (BSI). Un catalog conținând criteriile de testare urmează să fie adoptat în scurt timp în TKG (Telecommunications Act). A doua etapă, potrivit ziarului, este de a consacra conceptul de "încredere politică" în lege, prin actul de securitate IT al Ministerului Federal de Interne.

Numai în cazul în care Cancelaria Federală, Ministerul de Externe, Ministerul Afacerilor Interne și Economice ridică îngrijorări împotriva unui furnizor în a doua etapă, de comun acord, aceste entități ar putea refuza aprobarea unui producător, în ciuda testului de siguranță de către BSI, potrivit ziarului Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Cu toate acestea, acest lucru este practic imposibil, deoarece Cancelaria Federală și Ministerul Federal al Afacerilor Economice s-au opus în mod repetat unei excluderi a Huawei din cauza țării de origine China. Ministrul Federal de Interne, Horst Seehofer (CSU), se opune, de asemenea, excluderii producătorului chinez de echipamente de telecomunicații Huawei de la procesul de extindere a rețelei 5G în Germania. "Sunt împotriva scoaterii unui produs de pe piață doar pentru că există posibilitatea să se întâmple ceva", a declarat el în ianuarie 2020.

"Sunt împotriva restricțiilor comerciale globale și forfetare." Dacă furnizorii chinezi ar fi excluși, extinderea rețelei ar fi întârziată cu câțiva ani, a declarat Seehofer. Evident, guvernul federal nu vrea să fie pus sub presiune de către SUA cu privire la problema importantă a rețelelor 5G.

 

Sursa: https://adevarul.ro/international/europa/achimsawall-analist-german-interzicerea-huawei-germania-practic-imposibila-1_5f3243405163ec4271dcdd74/index.html

 

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Modernizare DN 7 km 52+300 – km 54+000, Titu"
"PLATFORMĂ INOVATIVĂ PENTRU ECONOMIA CIRCULARĂ"
Concedieri sistate momentan la COS Târgoviște
"IoT MEDICAL ASSET MANAGEMENT SOFTWARE"
Supermarketurile, interesate de merele de pe Valea Dâmboviței
APIA primește cereri pentru culturile afectate de secetă
"I.N.T. comuna Costestii din Vale, localitatile Costestii din Vale si Tomsani, jud. Dambovita"
Industria de Apărare a primit banii pe nucleu
Ministrul Agriculturii vrea să renunțe la Programul de Tomate
Pandemia de coronavirus amenință și sectorul industrial


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate


Editorial

Jurnalistul Twitter și finanțarea sa

DAN LUCA


Tehnologia ultimilor 20 de ani are un mare impact asupra meseriei de jurnalist. În anii ’90 prințul era la putere, iar a fi ziarist însemna în special să redactezi un articol pentru ediția ziarului de a doua zi. După ce internetul a prins avânt, au apărut publicații online, unele doar online, care au dus la apariția jurnalistului online. Piața și sistemul au privit cu scepticism această mutare. Chiar și... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale