Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro17.01.2023 00:13

În Dâmbovița, inspectorul școlar general îndeamnă primarii să ia în considerare...


A A

Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ

Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ

În ultimii ani, atât școlile și grădinițele din mediul urban, cât și din mediul rural, au suportat adevărate modificări în județul Dâmbovița. Anul trecut au fost redeschise și inaugurate mai multe grădinițe, școli și licee, majoritatea prin Programul Național de Redresare și Reziliență.

Astfel, inspectorul școlar general, Ileana Nicolaescu, îi îndeamnă pe cât mai mulți primari din Dâmbovița să urmeze exemplul localităților unde au fost accesate fonduri pe programul amintit, iar infrastructura educațională de la nivel județean să se dezvolte tot mai mult. De asemenea, Ileana Nicolaescu a ținut să felicite autoritățile locale și județene pentru sprijinul pe care l-au acordat  pentru reabilitarea mai multor instituții de învățământ din județ.

„Aș preciza faptul că există pe Axa Programului Național de Redresare și Reziliență prin care Unitățile Administrativ-Teritoriale pot depune și vor depune proiecte pentru dotarea unităților de învățământ. Toți primarii pot accesa fonduri pentru acest program și ar fi cu siguranță un lucru benefic pe zona de educație în Dâmbovița. Vreau să salut pe această cale, și în același timp să și mulțumesc, echipei de la Primăria Municipiului Târgoviște și celei de la Consiliul Județean, care sprijină unitățile de învățământ pe această componentă de îmbunătățire a dotărilor. Când spun dotări, mă refer la laboratoare, table interactive și dotarea atelierelor de instruire practică pentru liceele tehnologice. Aceste componente le prevede ghidul solicitantului. Pot să spun despre colaborarea cu autoritățile locale și județene în ceea ce privește actul educațional că este consecventă și cu sprijin substanțial”, a declarat prof. Ileana Nicolaescu, inspector școlar general.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Inspecția Muncii, la raport în Colegiul Prefectural
726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate
Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Ministrul Afacerilor Europene la români

Din când în când e bine să reevaluăm strategic anumite abordări. Relaționarea României cu Uniunea Europeană a fost un subiect evolutiv, iar acum ne bucurăm de statutul de membru al acestei uniuni politice și economice de 27 de țări europene.

Optimizarea relaționării cu UE a fost o temã pe agenda țării încă înainte de aderarea din 1 ianuarie 2007. Ne amintim că... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale