Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.09.2023 00:16

În Dâmbovița,


A A

A început școala... cu aglomerație pe șosele

A început școala... cu aglomerație pe șosele

*Potrivit unui studiu realizat de administrația publică locală, fenomenul este amplificat între orele 6:30 și 9:00 dimineața, când valul de autovehicule invadează orașul, creând cozi interminabile pe drumurile municipiului

 

De când elevii și profesorii s-au întors la școală, municipiul Târgoviște devine prizonierul unui trafic de coșmar, cu peste 13.000 de mașini sufocând intrările orașului în fiecare dimineață. Potrivit unui studiu realizat de administrația publică locală, fenomenul este amplificat între orele 6:30 și 9:00 dimineața, când valul de autovehicule invadează orașul, creând cozi interminabile pe drumurile municipiului.

Zonele din apropierea școlilor și unităților de învățământ sunt cele mai afectate, transformându-se în adevărate capcane pentru șoferi. Ambuteiajele se extind și la intersecțiile din apropierea ieșirilor din oraș, punând la încercare răbdarea conducătorilor auto.

Unul dintre punctele fierbinți ale traficului este zona Romlux, unde se confruntă cu o adevărată invazie de mașini venite dinspre Priseaca. Aceasta devine un obstacol major în fiecare dimineață. Șoseaua Găești este și ea martora unor cozi lungi și a unei circulații extrem de dificile în zilele de lucru. Șoferii trebuie să își facă provizii de răbdare pentru a face față situației.

Strada Tudor Vladimirescu, care leagă comuna Răzvad de municipiul Târgoviște, nu este mai prejos. Parcurgerea celor patru kilometri poate dura aproximativ 30 de minute în orele de vârf ale dimineții. Cu un trafic atât de aglomerat și cozi interminabile în fiecare dimineață, autoritățile locale sunt chemate să găsească soluții pentru a fluidiza circulația în municipiul Târgoviște și pentru a oferi o mai bună calitate a vieții pentru locuitorii acestui oraș afectat de fenomenul traficului intens.

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
Târgoviștea, pregătită de iarnă
Copii din Târgoviște au cucerit inimile publicului internațional la balet
Loc de joacă în comuna Brezoaele
Reconstrucția tronsonului de cale ferată dintre I.L. Caragiale și Moreni
LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale