Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



17.07.2018 00:10

Comitetul Executiv a avut ședință joi


A A

A fost anunțată numirea lui Negoescu ca președinte al CJA

A fost anunțată numirea lui Negoescu ca președinte al CJA

❚ Au lipsit de la ședintă, fiind plecați în concediu, Ionel Pitaru, Florin Tuiu și Vali Junghie, toți oameni cu un cuvânt important de spus, care ar fi putut să se opună numirii lui Negoescu ❚ „Să ne ferească Dumnezeu de încă o grevă, pentru că județele vecine nu ne mai dau arbitrii, au văzut ce probleme sunt în Dâmbovița”, a spus Pitaru. ❚ „Să fie sănătoși, eu știu calitatea fiecăruia, vreau doar să fie bine în fotbalul dâmbovițean”, a declarat Tuiu ❚ „Nu am fost prezent și nu știu cum au stat lucrurile acolo”, a spus Junghie

COSMIN SAVA

 


 

Chiar dacă unii dintre membrii Comitetului Executiv nu au fost prezenți, sedința a avut loc joi, iar printre punctele care s-au discutat s-a regăsit și numirea lui Ioan Negoescu la președinția arbitrajului dâmbovițean. Au lipsit de la ședintă, fiind plecați în concediu, Ionel Pitaru, Florin Tuiu și Vali Junghie, toți oameni cu un cuvânt important de spus, care ar fi putut să se opună numirii lui Negoescu. Totuși, chiar și fără ei, numirea noului președinte al CJA Dâmbovița este legală, pentru că numărul de membrii necesari a fost atins.

Pitaru:„ Nu cred că va face față”

Ionel Pitaru transmite că nu mai este nimic de făcut acum în cazul numirii lui Negoescu. Acesta îi urează succes noului președinte al CJA, dar nu crede că Negoescu poate face față problemelor arbitrajului dâmbovițean. „Ce să mai comentez? Dacă lau ales, să fie sănătoși, eu îi urez succes, dar nu cred că va face față, pentru că în ultimului lui mandat au fost multe probleme. Să ne ferească Dumnezeu de încă o grevă, pentru că județele vecine nu ne mai dau arbitrii, au văzut ce probleme sunt în Dâmbovița. Cei din Teleorman au fost cu mine la un meci la Coada Izvorului, dacă nu eram acolo, nu știu cum ieșeau, au anunțat că nu vor mai trimite niciodată aici. Statutul AJF arată că a fost nevoie de jumătate+1 membri la ședința Comitetului Executiv, fiecare și-a luat măsurile necesare, au fost destui membrii, nu mai e nimic de făcut, numirea lui e legală. Moravurile vechi nu cred că vor înceta, o să urmăresc cu atenție delegările, pentru că îi cunosc pe arbitrii, știu ce datorii au unii pe la niște președinți de echipe, iar dacă aceștia au nevoie de ei, cer să fie delegați la meciurile lor. Să sperăm cu nu se vor mai întâmpla aceste lucruri, dar nu cred, pentru că treburile urâte merg înainte. Scandalurile de pe stadioane au loc și din cauza delegărilor făcute la comandă, pentru că cei care știu că anumiți arbitrii au fost numiți intenționat la un anumit meci, se aprind și mai repede la o decizie greșită sau la limită. D-asta se întâmplă ce se întâmplă pe stadioanele din județ”, a spus Pitaru.

Tuiu:„Eu vreau doar să fie bine”

Un alt membru care a lipsit la ședința de joi este Florin Tuiu, dar acesta a transmis că nu dorește să comenteze pe subiectul numirii lui Negoescu. „Nu mă interesează acest subiect, nu discut, pentru că am fost în concediu. Să fie sănăto și, eu știu calitatea fiecăruia, vreau doar să fie bine în fotbalul dâmbovițean” a declarat Tuiu.

Junghie:„Nu știu cum au stat lucrurile”

Și Vali Junghie a absentat de la ultima ședință a Comitetului Executiv. Pe aceeași linie cu Tuiu, acesta a transmis că nu dorește să comenteze pe acest subiect. „Nu pot să comentez până nu ne întâlnim toți să vedem cum stă situația. Nu am fost prezent și nu știu cum au stat lucrurile acolo”, a spus Junghie.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale