Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.11.2018 00:10

Pericol pentru Tudor Emil!


A A

A explodat buboiul dublelor legitimări

A explodat buboiul dublelor legitimări

❚ Adrian Florin Bălășoiu, contestat la Valea Voievozilor pentru dublă legitimare: Olimpicii Ulmi – Victoria Văcărești 2018 ❚ „Vă mai dau un exemplu de dublă legitimare: portarul Denis Constantin Duță. Joacă sâmbăta pentru Fieni, la Liga a 4-a, iar duminica pentru Buciumeni, la Liga a 5-a. Asta pentru că la ambele echipe este delegat Sandu Dragomir, membru în Comitetul Executiv”, au completat sursele noastre ❚ „Am găsit duble legitimări și le-am retras. De când sunt eu secretar al AJF, vă asigur că nu am făcut niciuna. Tocmai de aceea mă deranjează să fiu acuzat pe nedrept de Bebe Istrate”, a declarat secretarul Dorin Nistor Cineva a făcut aceste legitimări, e clar că sunt niște falsuri. Cine le-a făcut? ❚ „Poate să se supere Nistor pe mine, e treaba lui, dar nu l-am acuzat pe el. Pe mine mă interesează să dispară această practică a dublelor legitimări”, a ripostat Alexandru Istrate, membru al Comisiei de Apel ❚ „Am dovezi că Tudor Emil e implicat în dublele legitimări, o să le fac publice”, a vorbit sigur pe el Costinel Neagu, fostul secretar al Apelului. Și a publicat două legitimații, cu nume diferite de jucători, dar cu aceeași poză

 

COSTIN MIHAI

 


 

Un banal meci de Liga a 6-a, Voința Valea Voievozilor – Victoria Văcărești 2018, a fost scânteia care a incendiat fotbalul județean în direcția dublelor legitimări. Poate cea mai pacifistă echipă, despre care nu am auzit în ultimii ani să conteste pe cineva, Valea Voievozilor a reacționat duminica trecută. A formulat o contestație în dreptul lui Adrian Florin Bălășoiu, pentru dublă legitimare, cam după ureche, dovadă că nici măcar nu a mai fost susținută financiar. Glonțul a plecat însă din revolver și a semnalizat o practică extrem de gravă: DUBLA LEGITIMARE! „Bălășoiu este jucătorul nostru, a evoluat pentru Olimpicii Ulmi în acest tur de campionat, folosindu-l titular într-un meci la Ziduri. Nu știu cum a ajuns să joace pentru Văcărești și nici nu vreau să comentez, îi las pe alții să o facă”, ne-a transmis Ionuț Iugulescu, antrenorul echipei de Liga a 4-a.

Adrian Florin Bălășoiu joacă la Ulmi, dar și la Văcărești

 Bălășoiu a evoluat la Valea Voievozilor pentru Văcărești, echipa localității de unde provine, doar că apărea cu o altă legitimație. „E simplu. Jucătorul are o legitimație la Ulmi și o alta la Văcărești. Ultima, dubla legitimare, poartă ștampila AJF Dâmbovița și semnătura președintelui Tudor Emil. Degeaba a predat-o arbitrul, o să vedeți că va dispărea de la AJF. În acest moment, sunt peste 50 de duble legitimări în fotbalul județean”, ne-a transmis o sursă de maximă încredere.

„Denis Constantin Duță joacă la Fieni, dar și la Buciumeni”

Odată deschisă cutia Pandorei, au început dezvăluirile. „De obicei, au acces la dublele legitimări cei care sunt apropiați ai președintelui Tudor. Dode Bălășoiu, tatăl jucătorului contestat la Valea Voievozilor, este observator, dar și antrenor la Perșinari. Vă mai dau un exemplu de dublă legitimare: portarul Denis Constantin Duță. Joacă sâmbăta pentru Fieni, la Liga a 4-a, iar duminica pentru Buciumeni, la Liga a 5-a. Asta pentru că la ambele echipe este delegat Sandu Dragomir, membru în Comitetul Executiv”, completează sursele noastre.

Dorin Nistor, secretar AJF: „Am găsit duble legitimări”

„Am găsit duble legitimări și le-am retras. De când sunt eu secretar al AJF, vă asigur că nu am făcut niciuna. Tocmai de aceea mă deranjează să fiu acuzat pe nedrept de Bebe Istrate”, a declarat Dorin Nistor. „Cineva a făcut aceste legitimări, e clar că sunt niște falsuri. Cine le-a făcut? Poate să se supere Nistor pe mine, e treaba lui, dar nu l-am acuzat pe el. Pe mine mă interesează să dispară această practică a dublelor legitimări”, a ripostat Alexandru Istrate, membru al Comisiei de Apel. „Am dovezi că Tudor Emil e implicat în dublele legitimări, o să le fac publice”, a vorbit sigur pe el Costinel Neagu, fostul secretar al Apelului. Și a publicat două legitimații, cu nume diferite de jucători, dar cu aceeași poză.

Comisia de Apel a bulversat clasamentele

A fost hărmălaie marți seară la Comisia de Apel (președinte George Bratu, membru Alexandru Istrate, secretar Nelu Năsăudeanu), care a anulat mai multe decizii importante ale Comisiei de Competiții și Disciplină. O practică tot mai uzuală la AJF Dâmbovița, unde se distinge în mod clar o aversiune între membrii comisiilor. Soluțiile Apelului au bulversat realmente ierarhiile la toate nivelurile, provocând valuri de bucurie, dar și de antipatie. Au fost avantajate Unirea Bucșani, PCM Ungureni, Săgeata Cătunu și Viitorul Gura Foii. Și-au strigat nemulțumirea Flacăra Valea Mare, Voința Crețu și Sportul Cojasca, însă și Viitorul IL Caragiale a picat nefericit. Unele decizii sunt de-a dreptul șocante, așa cum am văzut și altele la Apel, în ultima perioadă. În opinia noastră, în cele mai multe cazuri, dreptate a avut Comisia de Competiții și Disciplină. Iarăși am auzit amenințări cu retragerea din campionat sau cu reclamații la Federația Română de Fotbal. Oficialii echipelor Valea Mare și Crețu erau distruși după aflarea verdictelor. E dureros să pierzi puncte și să ratezi obiective la comisii! Comisiile care au fost supuse spre validarea Comitetului Executiv abia ieri. Asta înseamnă că ele au funcționat în ilegalitate și că toate deciziile luate sunt nule! Iar abuzurile pot fi reclamate. Reclamă cineva?



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale