Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



30.05.2016 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

89. Minutul depresiei

89. Minutul depresiei

COSTIN MIHAI


Minutul 89. UTA egalează norocos la Târgoviște, în meciul tur din play-off și se termină 1-1. Mingea sare în poartă din bară, iar arădenii petrec la vestiare cu manele. Fără acel gol primit, Chindia era acum promovată direct, câștigătoare de serie. Minutul 89. Aceeași norocoasă UTA marchează și la Brașov, în ultima etapă și câștigă cu 3-2.

Chindia ratează frustrant locul 2 și primul baraj cu Dunărea Călărași, unde mulți o vedeau ca favorită. Un singur punct îi mai trebuia echipei târgoviștene pentru a le egala pe Gaz Metan Mediaș și UTA Bătrâna Doamnă, situație în care le lua fața și termina prima. Chindia și-a făcut treaba la Baia Mare, unde a fost condusă, dar a revenit spectaculos, câștigând cu 4-2. A fost a cincea victorie din ultimele șase meciuri, în care promovata Mediaș nu a obținut niciun punct în dubla din play-off. Supărarea e mare, foarte mare, pentru că echipa asta frumoasă ar fi meritat să promoveze sau cel puțin să meargă la baraj. S-au făcut și greșeli, cu puncte irosite prostește la Târgoviște, dar și la Brașov, unde nu a mai pierdut nimeni în play-off și a bătut cam toată lumea. Tocmai de aceea cred că nu ar trebui să exagerăm cu laudele. Chindia a reușit un parcurs frumos, poate nesperat, însă este marea perdantă din Liga a II-a. A ratat în primul rând pe mâna ei și nu pe norocul altora, pentru că a pierdut în cel mai important moment, la Arad, risipind cu nonșalanță puncte de aur. Eu sunt dezamăgit. Dacă s-ar fi gestionat mai atent anumite situații, acum eram în prima ligă, alături de Astra, Steaua sau Dinamo.

Nu știu când vom mai avea o asemenea șansă. E așa de frustrant să pierzi o promovare sau o prezență la baraj la un singur punct și în minutul 89, încât e foarte greu să te aduni. Chiar dacă s-a luptat și s-a sperat până la capăt, locul 3 nu aduce nimic, iar visul unei promovării în Liga I după 20 de ani s-a spulberat definitiv. Nici măcar satisfacția unor meciuri de baraj la Târgoviște nu o vom avea. Am fost acolo, la bătaie, dar cine își va mai aduce aminte că eram pe primul loc cu trei etape înaintea finalului sau că UTA a marcat goluri de aur în minutul 89. Statistica e seacă. Locul 3. Adică promovare ratată.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale