Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



22.08.2014 00:06

Constantin Gherghe descrie cum arată viitorul fotbalului juvenil dâmbovițean


A A

„Vom produce jucători pentru Chindia”

„Vom produce jucători pentru Chindia”
Toți juniorii republicani ai județului vor juca din noul campionat la Nucet

❚ Directorul Liceului Tehnologic Nucet este încântat de colaborarea demarată cu CSȘ și Chindia Târgoviște, astfel că nu mai puțin de patru echipe de juniori republicani vor juca de sâmbăta viitoare la baza sportivă manageriată de Gherghe

C. MIHAI


Liceul Teoretic Nucet și Clubul Sportiv Școlar Târgoviște au semnat un protocol de colaborare la nivel fotbalistic, astfel că prima va evolua în campionatul juniorilor republicani A, iar cealaltă în cel al juniorilor B. Pasul următor este ca acestea să intre într-o colaborare cu Chindia Târgoviște, astfel încât cei mai buni fotbaliști de aici să facă pasul către gruparea de lângă Turn.

Începând cu noua ediție de campionat, care va debuta sâmbătă, 30 august, atât juniorii republicani ai Chindiei, cât și ceilalți, își vor desfășura meciurile din organizare proprie pe stadionul de la Nucet. Țintarul va fi stabilit în așa fel, încât meciurile de pe teren propriu să nu se suprapună în aceeași etapă.

Toate meciurile se joacă la Nucet

Grupa juniorilor A de la LT Nucet va fi antrenată de Dan Dumitru, sezonul trecut la juniori B. ,,Din acest moment, vom produce jucători pentru Chindia, unde vor merge vârfurile de la Nucet, dar și de la CSȘ Târgoviște. Vom găzdui noi toate meciurile considerate pe teren propriu, inclusiv ale celor de la Chindia sau de la CSȘ”, ne-a transmis directorul LT Nucet, Constantin Gherghe. Juniorii B de la CSȘ Târgoviște vor fi pregătiți de Marin Olteanu, care nu va mai rămâne în structurile centrului de copii și juniori al clubului Chindia.

„Mă bucură această colaborare la nivel fotbalistic, demarând ceva asemănător și pe alte sporturi. La baschet feminin vom intra într-un parteneriat cu CSM Târgoviște, la handbal avem deja o colaborare cu CSU Târgoviște, iar la volei am discutat cu cei de la Grup Școlar Voievodul Mircea. Din păcate, la baschet masculin nu avem o echipă de seniori la nivel local. E foarte bine ca valorile să fie concentrate în județ”, s-a exprimat și Cătălin Tănase, directorul CSȘ Târgoviște.

Marin Olteanu va antrena numai la CSȘ

În aceste condiții, juniorii republicani ai Chindiei vor juca tot la Nucet, numai că e posibil să apară schimbări la nivelul staff-ului tehnic. Obligați de regulament să folosească antrenori licențiați corespunzător, cei de la Chindia vor trebui să angajeze doi tehnicieni care dețin Licența UEFA A. În acest moment, singurul din club pregătit corespunzător este Marin Olteanu, numai că el se va ocupa de grupa juniorilor B de la CSȘ Târgoviște.

În sezonul trecut, Olteanu a antrenat juniorii mari de la Chindia, iar Ionuț Iugulescu pe juniorii B. Cum schema tehnică va cuprinde maxim șase antrenori la centrul de copii și juniori, dacă vor fi anagajați doi la segmentul republicani, vor pleca alți doi. Se pare că Marin Olteanu este unul. Septimiu Burtescu, Ionuț Iugulescu și Irinel Voicu și-au depus dosarul pentru a obține Licența UEFA A, numai că sunt locuri foarte puține, raportate la numărul de candidați.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale