Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



07.10.2014 00:10

Emil Tudor a anunțat demiterea


A A

"Vom numi un alt președinte la arbitri, în locul Petruței"


Emil Tudor o va schimba din funcție pe Petruța Iugulescu

❚ Tudor a recunoscut că analizează deja mai multe variante de înlocuire a Petruței, având de ales dintre trei variante. „Sunt prea mari nemulțumirile legate de arbitraje și se impune o schimbare la conducerea comisiei” ❚ Președintele AJF Dâmbovița a lăsat de înțeles că fostul președinte al CJA, Ion Coman, nu prea e luat în cărți. „Nu știu dacă e cazul să revenim la Coman, mai sunt și alte variante” ❚ Nici Nuțu Coman nu vrea să audă de o revenire în fruntea CJA Dâmbovița sau de o colaborare cu Tudor. „Nu mă interesează nicio funcție și nimic ce ține de AJF. Sub nicio formă nu vreau să mă întorc acolo. Greșeala nu s-a făcut acum, ci la alegeri, când au schimbat conducerea arbitrajului” ❚ Anunțată de noi de zile bune, debarcarea Petruței Iugulescu din fruntea CJA Dâmbovița se pare că a fost luată în serios și de ecusonul FIFA. „Nu vreau să dau niciun punct de vedere, bănuiesc ce vreți să mă întrebați”, ne-a răspuns scurt șefa arbitrilor dâmbovițeni, evitând o conversație pe subiect ❚ Odată cu Petruța vor pica și alte capete din cadrul CJA. Aceasta s-a curățat pe mâna arbitrilor tineri, un pariu pierdut, care a costat-o funcția de președinte

COSTIN MIHAI

 


 

„Jurnal de Dâmbovița” a anunțat încă de săptămâna trecută că Petruța Iugulescu va fi demisă de la șefia Comisiei Județene de Arbitri. Informația a fost confirmată ieri chiar de președintele AJF Dâmbovița, Emil Tudor, care a recunoscut că debarcarea Petruței se va face sigur, cel mai probabil la finalul turului de campionat. „Sunt prea mari nemulțumirile legate de arbitraje și se impune o schimbare la conducerea comisiei. Este evident pentru toată lumea că nu se mai poate continua așa, urmând să numim un alt președinte la arbitri. Ne-am gândit să intervenim cu această schimbare la finalul turului, să lăsăm să se desfășoare campionatul până în iarnă, oricum mai sunt doar trei etape la Promoție. Sper să nu se mai întâmple altele până atunci, iar despărțirea să se facă la termenul programat și în condiții amiabile”, a transmis Emil Tudor pentru „Jurnal de Dâmbovița”.

Coman exclude orice colaborare cu Tudor

Tudor a recunoscut că analizează deja mai multe variante de înlocuire a Petruței, însă a lăsat de înțeles că fostul președinte al CJA, Ion Coman, nu prea e luat în cărți. „Nu știu dacă e cazul să revenim la Coman, mai sunt și alte variante”. Interesant e că nici Nuțu Coman nu vrea să audă de o revenire în fruntea CJA Dâmbovița sau de o colaborare cu Tudor. „Nu mă interesează nicio funcție și nimic de ce ține de AJF. Sub nicio formă nu vreau să mă întorc acolo. Greșeala nu s-a făcut acum, ci la alegeri, când au schimbat conducerea arbitrajului. E greu să găsească pe cineva care să muncească gratis și să mai facă și treabă”. L-am rugat pe Ion Coman să descrie profilul conducătorului ideal pentru „fluierașii” dâmbovițeni. „Trebuie să-l respecte arbitrii și să fie un bun conducător. E greu ca atunci când n-ai condus pe nimeni, să conduci pe altcineva”.

Cine vine în locul Petruței?

„Sunt trei variante pe care le iau în calcul pentru șefia arbitrilor, însă e posibil să mai apară și altele”, au continuat dezvăluirile lui Emil Tudor, de aici urmând presupunerile. Printre arbitrii se vehiculează deja mai multe nume de conducători, precum Virgil Botescu, Liviu Gligoraș, Valentin Mihalache sau Septimiu Burtescu, însă primii doi par mai degrabă favoriți. Am încercat să aflăm o opinie și din partea Petruței Iugulescu, numai că nu a răspuns ieri apelurilor telefonice. Ultimul care a solicitat demisia Petruței a fost Constantin Mihai (Stego), fostul antrenor și finanțator al echipei Gaz Metan Finta. „Nu e posibil să delegi niște copii la un meci ca Finta - Ibrianu, unul plin de orgolii. Anul trecut știți doar că l-au alergat pe Bogdan Ivașcu pe tot terenul. Era mai bine cu Coman, fata asta trebuie schimbată”.

„Nu vreau să dau niciun punct de vedere”

Anunțată de noi de zile bune, debarcarea Petruței Iugulescu din fruntea CJA Dâmbovița se pare că a fost luată în serios și de ecusonul FIFA. „Nu vreau să dau niciun punct de vedere, bănuiesc ce vreți să mă întrebați”, ne-a răspuns scurt șefa arbitrilor dâmbovițeni, evitând o conversație pe subiect. Petruța a preluat funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița în noiembrie 2013, când Emil Tudor l-a pus pe liber pe Ion Coman, după o colaborare de 22 de ani. După cum vedeți, doamna Iugulescu a rezistat pe poziție doar un singur an, odată cu ea urmând să pice și alte capete din cadrul CJA. Petruța s-a „curățat”, practic, pe mâna arbitrilor tineri, un pariu pierdut, care a costat-o funcția de președinte.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de obiectiv la 08.10.2014 20:42

Dupa ce Coman a fost sacrificat de Tudor ca sa nu piarda alegerile, iar Petruta numita ca o lovitura de imagine tot in acelasi scop, acum si aceasta este sacrificata pentru placerea cluburilor. Dar atat de coruptele comisii de disciplina si apel nu mai sunt schimbate.. Mihai Stego si restul care au ceva mereu ceva de comentat probabil ca tanjesc dupa arbitrii care "stiu cum sa arbitreze". Halal fotbal judetean!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale