Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.04.2022 00:12

Vicepreședintele PSD Dâmbovița, Mihai Istrate, este nemulțumit de funcționarii din Ministerul Agriculturii!


A A

„Vedeți că schimbăm miniștri... și degeaba?”

„Vedeți că schimbăm miniștri... și degeaba?”

*„Ce credeți, că dacă vine un alt ministru la Agricultură schimbă tot aparatul? Tot cu oamenii aceia lucrează care sunt de 30 de ani acolo și s-au învățat comozi...”

 

 Funcționarii publici din Ministerul Agriculturii, și nu numai, au intrat în colimatorul vicepreședintelui PSD Dâmbovița, Mihai Istrate! Social democratul dâmbovițean îi acuză pe aceștia de comoditate și de lipsă de implicare în rezolvarea problemelor fermierilor!

„Vreau să vă spun un lucru și asta este părerea mea personală... Nu este suficient să schimbi un ministru, nu este suficient să schimbi niște secretari de stat pentru a mișca lucrurile, pentru că ei vor lucra cu aceiași funcționari. Vreau să vă spun că de când a venit d-ul Adrian Chesnoiu la Ministerul Agriculturii, inclusiv pe Programul Tomata, s-au dat ordonanțe, s-au dat ordine de ministru în care spun că fermierul nu mai e obligat să ia cazier judiciar, fermierul nu mai tebuie să ia adeverința de la doctorul veterinar, fermierul nu are voie să mai ia nu știu ce  documente... Vreau să vă spun că funcționarii în continuare îl pun tot pe fermier pentru că nu merge sistemul, tot el trebuie să se ducă la ANAF după documente... Vedeți că schimbăm miniștri... și degeaba? Ce credeți, că dacă vine un alt ministru la Agricultură schimbă tot aparatul? Tot cu oamenii aceia lucrează care sunt de 30 de ani acolo și s-au învățat comozi...”, a declarat vicepreședintele PSD Dâmbovița, Mihai Istrate în cadrul unei conferințe de presă de la partid.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale