Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.03.2022 00:15

Președintele CCIA Dâmbovița, Valentin Calcan:


A A

„Trăim după această pandemie o realitate diferită”

„Trăim după această pandemie o realitate diferită”

*„Unele afaceri au prosperat formidabil de mult: curieratul, serviciile de internet, industria farma. Altele precum horeca, retailul sau industria evenimentelor sunt încă la ATI”

 

 

 

Starea de alertă a dispărut, la fel ca și restricțiile impuse de pandemie, dar problemele complexe cu care se confruntă mediul de afaceri dâmbovițean au rămas! Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan recunoaște că pandemia a adus oportunități de dezvoltare pentru unele domenii de activitate, dar pe altele le-a adus foarte aproape de pragul falimentului.   

 

,,De astăzi (n.n. ieri), 9 martie 2022, toate restricțiile legate de pandemie au fost înlăturate. De astăzi (n.n. ieri), putem să ne dăm din nou mână atunci când încheiem un parteneriat de business. Avem mult de recuperat, lumea de afară doar s-a mai împiedicat de Covid, dar nu s-a oprit. Unele afaceri au prosperat formidabil de mult: curieratul, serviciile de internet, industria farma. Altele precum horeca, retailul sau industria evenimentelor sunt încă la ATI. Trăim după această pandemie o realitate diferită. Sprijinul guvernelor din Piața Victoriei  în această perioadă a fost unul modest.

Înțeleg că România nu are bugetul Germaniei sau Austriei dar, păstrând proporția, firmele noastre au ieșit (din nou) pe minus. Cu toate acestea, cred că acum este timpul pentru a căuta oportunități de business. În vremuri dificile au câștigat cei care au viziune și curaj. Dâmbovița, prin poziția geografică și prin resursele sale trebuie să poată mai mult. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură are ușa deschisă pentru fiecare antreprenor în parte. Suntem aici pentru dumneavoastră astfel încât împreună să dezvoltăm mediul de afaceri dâmbovițean”, a declarat președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, Valentin Calcan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale