Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



12.09.2014 00:13

De la deputatul PSD Ionuț Săvoiu citire:


A A

„Traian Băsescu merită suspendarea, dar aceasta nu e pe agenda cetățeanului”

„Traian Băsescu merită suspendarea, dar aceasta nu e pe agenda cetățeanului”
„Traian Băsescu merită suspendarea, dar aceasta nu e pe agenda cetățeanului”

❚ La nivel central, liderii social-democrați spun că mai analizează propunerea de suspendare, iar ezitarea acestora se propagă și printre parlamentarii partidului

ANDREI VASILIU


Inițiativa președintelui Senatului și al Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, de a demara cea de-a treia suspendare a președintelui României, Traian Băsescu, este primită cu reticență de PSD.

La nivel central, liderii social-democrați spun că mai analizează propunerea, iar ezitarea acestora se propagă și printre parlamentarii partidului, după cum reiese din declarațiile deputatului PSD de Dâmbovița, Ionuț Săvoiu, vicelider al grupului PSD din Camera Deputaților.

 

 

„Președintele încalcă Constituția în fiecare seară”

„Merită suspendarea, fiindcă președintele încalcă Constituția repetat, în fiecare seară când apare la televizor și o susține pe Elena Udrea și partidul domniei sale. Am văzut că de vreo două zile nu mai susține pe nimeni. Arată cât de departe e de ceea ce trebuie să fie un om politic responsabil. Poate avea o semnificație simbolică, evident, însă cred în continuare că acest lucru nu este pe agenda cetățeanului”, a declarat ieri Ionuț Săvoiu în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat ce anume consideră că se află pe această agendă, deputatul PSD a enumerat câteva dintre doleanțele socioeconomice ale românilor, cum ar fi:

„Un trai mai bun, locuri de muncă, să trăim și noi la nivelul Uniunii Europene, să avem un sistem de învățământ bine pus la punct, un sistem sanitar în care să te simți însănătoșit, sunt foarte multe de spus. Să avem drumuri ca lumea, să avem cadastrul rezolvat, să nu mai alergăm după acte de la Ana la Caiafa când ne trebuie un titlu de proprietate sau un credit ipotecar”.

Fără a-l contrazice pe deputatul Ionuț Săvoiu în legătură cu aceste necesități, demiterea președintelui Traian Băsescu prin referendum ar reprezenta o piatră de hotar în îndeplinirea promisiunii „Dreptate până la capăt”. Și dacă acest proiect aflat pe agenda electorală din 2012 a fost votat în proporție de 70%, cu siguranță se află încă pe agenda cetățeanului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale