Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



20.09.2022 00:13

Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan a dat verdictul:


A A

„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană

„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană

*„Cum în Poliție, mai ales la nivel înalt, niciun șef nu poate fi șef fără acordul politicului, acesta a fost lăsat apoi să se angajeze pe anumite funcții susținute de politic”

 

Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan, susține că politicienilor nu prea le place de Poliție pentru că aceasta este instituția care îi cercetează, care îi sancționează și le ridică permisele de conducere! Aceasta poate fi și explicația faptului că protestele polițiștilor nu au avut niciodată un efect imediat, spre deosebire de alte categorii sociale care au obținut mult mai ușor ceea ce au solicitat de la factorii decidenți.

Referitor la persoanele din Poliție care se pensionează la vârste fragede, de 40-45 de ani, ca mai apoi să se angajează tot la stat, prin ministere, pe posturi călduțe și foarte bine plătite, Florin Bălan spune că și aceștia au legătură directă tot cu politicul, cu mențiunea că aceștia nu sunt foarte mulți, ci cam 2-3 pe județ.

„Acești oameni care se reangajează după pensionare sunt de regulă anumiți șefi din poliție, unii au deținut funcții politice, de secretari de stat, și evident că profitând de faptul că au ocupat o funcție mai bună au ieșit cu o pensie mai bună. Cum în Poliție, mai ales la nivel înalt, niciun șef nu poate fi șef fără acordul politicului, acesta a fost lăsat apoi să se angajeze pe anumite funcții susținute de politic. Dar aceștia sunt puțini, sunt extrem de puțini, sunt câțiva, pe județ dacă sunt 2-3, sunt excepții. La noi, marea majoritate sunt agenți de poliție, peste 70%, iar un agent de poliție care vine de pe băncile școlii are un salariu de 2800 de lei. Restul, este o legendă a politicienilor pentru că evident că nu le convine de Poliție pentru că Poliția este cea care îi cercetează, cea care îi sancționează, care le ridică permisele de conducere”, a precizat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta Stanciu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier nou în zona de sud a județului Dâmbovița
Doi primari PNL și singurul primar USR au trecut la PSD Dâmbovița
Organizația PRO România Dâmbovița se alătură PSD
Florea Mușat, primarul comunei Băleni, a trecut la PSD Dâmbovița
Potlogi va beneficia de 43 km de rețea de apă și 27 km de rețea de canalizare
PSD Găești anunță planul electoral
Gura Foii va avea apă și canalizare în scurt timp
Centura ocolitoare, în drum spre finalizare
Investiții în infrastructură pentru anul 2024
Necesitatea plafonării prețurilor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale