Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.09.2022 00:13

Liderul de sindicat din Poliția Dâmbovița, Florin Bălan a dat verdictul:


A A

„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană

„Tinerii” pensionari din Poliție, reangajați la stat pe sprânceană

*„Cum în Poliție, mai ales la nivel înalt, niciun șef nu poate fi șef fără acordul politicului, acesta a fost lăsat apoi să se angajeze pe anumite funcții susținute de politic”

 

Liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan, susține că politicienilor nu prea le place de Poliție pentru că aceasta este instituția care îi cercetează, care îi sancționează și le ridică permisele de conducere! Aceasta poate fi și explicația faptului că protestele polițiștilor nu au avut niciodată un efect imediat, spre deosebire de alte categorii sociale care au obținut mult mai ușor ceea ce au solicitat de la factorii decidenți.

Referitor la persoanele din Poliție care se pensionează la vârste fragede, de 40-45 de ani, ca mai apoi să se angajează tot la stat, prin ministere, pe posturi călduțe și foarte bine plătite, Florin Bălan spune că și aceștia au legătură directă tot cu politicul, cu mențiunea că aceștia nu sunt foarte mulți, ci cam 2-3 pe județ.

„Acești oameni care se reangajează după pensionare sunt de regulă anumiți șefi din poliție, unii au deținut funcții politice, de secretari de stat, și evident că profitând de faptul că au ocupat o funcție mai bună au ieșit cu o pensie mai bună. Cum în Poliție, mai ales la nivel înalt, niciun șef nu poate fi șef fără acordul politicului, acesta a fost lăsat apoi să se angajeze pe anumite funcții susținute de politic. Dar aceștia sunt puțini, sunt extrem de puțini, sunt câțiva, pe județ dacă sunt 2-3, sunt excepții. La noi, marea majoritate sunt agenți de poliție, peste 70%, iar un agent de poliție care vine de pe băncile școlii are un salariu de 2800 de lei. Restul, este o legendă a politicienilor pentru că evident că nu le convine de Poliție pentru că Poliția este cea care îi cercetează, cea care îi sancționează, care le ridică permisele de conducere”, a precizat liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Unii salariații sunt în grevă iar alții își continuă munca”
Primarii liberali, învățați să atragă fonduri europene
„Ordonanța pentru energie trebuie schimbată”
Conferințe de alegeri pe bandă rulantă în organizațiile PSD din județ!
Două proiecte importante pregătite de comuna Raciu
„Legislația din România, în loc să ajute fermierii, mai rău îi încurcă”
S-a dat startul alegerilor în organizațiile PSD Dâmbovița!
„Guvernanții se joacă pe suferința pensionarilor”
Adrian Țuțuianu, numit secretar general adjunct al Guvernului României!
„OUG pe energie va fi modificată în maxim o lună”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale