Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.09.2022 00:14

Inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița anunță:


A A

„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”

„Tezele ar putea să fie eliminate de tot din programă”

Anul școlar 2022-2023, care a debutat la începutul acestei luni a venit cu numeroase modificări. Una dintre cele mai importante este aceea că tezele nu mai sunt obligatorii, așa cum s-a întâmplat și în perioada pandemiei, când orele de curs se desfășurau online. Inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu, a transmis că această măsură a fost luată ca urmare a modificării structurii anului școlar, care în loc de cele două semestre a fost împărțit în cinci module, iar cum media notelor se va face o singură dată, la finalul anului, tezele nu-și mai aveau rostul. Inspectorul școlar general nu exclude posibilitatea ca în viitorul apropiat, tezele să fie eliminate de tot din programa școlară.

„Teza reprezenta lucrarea scrisă semestrială. Evaluam de fapt nivelul de pregătire al elevului la un moment dat. Bineînțeles că avea o pondere în stabilirea mediei semestriale. Evident că odată cu dispariția semestrelor, noțiunii de semestre și apariția noțiunii și structurării anului școlar în acest sistem modular, generează ca atare, probabil renunțarea definitivă la teze. Știți foarte bine că în perioada pandemiei, teza nu a mai fost susținută, așa cum era de fapt și normal”, a transmis inspectorul școlar general, Ileana Nicolăescu.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Bienala Națională de Gravură „Gabriel Popescu” și-a desemnat câștigătorii
Comuna Potlogi, punct de atracție pentru turiști
Gala voluntarilor
Patrimoniu renăscut: Biserica Mare a Curții Domnești din Târgoviște
Ministerul Educației va forma 100.000 de profesori în pedagogia digitală
Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți - 2023
Mobilități ERASMUS+ la Liceul de Arte „Bălașa Doamna”
Întristarea unui bogat
Niciun liceu cu 0% promovabilitate la Bac nu va mai avea clasa a IX-a
Autoritățile locale, preocupate de modernizarea unităților de învățământ


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Funcționarul european

Discutăm enorm despre sistemul de decizii și dacă e pregătită Uniunea Europeană pentru o extindere la peste 30 țări, dar de cele mai multe ori abordam subiectul doar la nivel politic. Funcționarul european joacă un rol enorm, dar puțini sunt aceea care discută deschis despre evoluția sa.

Este deja de notorietate faptul că avem un segment aparte de funcționari publici care lucrează în cadrul... [citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale