Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



31.05.2023 00:14

Sorin Grindeanu, despre rotativa guvernamentală...


A A

„Sper să aibă loc până la finalul sesiunii parlamentare”

„Sper să aibă loc până la finalul sesiunii parlamentare”

*Ministrul Transporturilor este optimist că rotativa va avea loc curând, dar după ce se va găsi o soluție pentru greva din învățământ

 

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a fost prezent în Dâmbovița, unde au început lucrările de modernizare și lărgire la patru benzi a DN 7 Bâldana - Titu. Acesta a fost întrebat de jurnaliștii prezenți despre rotativa guvernamentală și negocierile care se poată în acest sens. Vicepremierul a declarat că speră ca cele două părți (PSD și PNL) să ajungă la o înțelegere până la finalul sesiunii parlamentare. Ministrul Transporturilor este optimist că rotativa va avea loc curând, dar după ce se va găsi o soluție pentru greva din învățământ. Grindeanu a mai declarat că trebuie oferită o variantă realistă pentru a opri greva profesorilor, iar Guvernul României să-și asume angajamentul pe care îl va lua.

„După cum bine știți, în acest moment, rocada politică este suspendată. Este un agreement pe care l-am luat în cadrul coaliției. Eu sper ca în perioada următoare să se găsească soluții pentru a se ieși din greva profesorilor, astfel încât, această schimbare de Guvern, așa cum a fost asumată în urmă cu un an jumătate, să se întâmple. Ar fi bine să se întâmple în următoarele zile, până la finalul sesiunii parlamentare, doar așa s-ar putea, astfel încât, votul să poată să fie dat în Parlament. Eu sunt optimist din acest punct de vedere, știu că negocierile vor continua. Va avea loc și un dialog între sindicate și Guvern, cu membrii ai Guvernului care au responsabilități din acest punct de vedere. Într-un final, sper să se găsească o soluție, o soluție care să poată fi și asumată în mod realist de un Guvern. Poți promite tot felul de lucruri care nu se întâmplă. Aici vorbim despre oameni serioși care în momentul în care spun că pot să facă anumite măriri...să le și facă. De aceea este nevoie de un dialog constructiv în care să se știe foarte bine și resursele de care dispune Guvernul României”, a declarat la Dâmbovița, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale