Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro20.04.2022 00:14

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, avertizează...


A A

„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”

„Sper ca PNL să intre într-o logică de alianță”

*„În calitate de președinte al CJD eu nu am făcut diferențe între primari, eu nu am împărțit județul în galbeni și roșii așa cum era în vremuri apuse pentru județul Dâmbovița”

 

Chiar dacă sunt într-o alianță funcțională la nivel național, unde liderii de la centru privesc deja în perspectivă și văd posibilă continuarea colaborării politice  și după alegerile din 2024, la nivelul județului Dâmbovița alianța PSD-PNL scârțâie din toate încheieturile. Președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan așteaptă sprijin din partea parlamentarilor PNL Dâmbovița, dar și o implicare mai activă a acestora pe ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităților locale, indiferent de culoarea politică a acestora.  

„Legat de alianța PSD –PNL în județul Dâmbovița eu încă mai aștept sprijin și din partea parlamentarilor PNL!  După cum vedeți toți parlamentarii PSD, prefectul județului, primarul municipiului Târgoviște am venit  cu toții în fața dâmbovițenilor să anunțăm un pachet de măsuri, dar și ceea ce facem noi în fiecare zi pentru dâmbovițeni, pentru fiecare comunitate locală. Eu, în calitatea mea de președinte al CJD și nu în ultimul rând de președinte al PSD Dâmbovița, aștept partenerii din PNL Dâmbovița să vină mai activ în această alianță pentru că este de datoria noastră, a tuturor, dacă suntem într-o alianță la nivel național să fim în alianță și la nivel județean pentru obiective comune, de a dezvolta comunitățile locale.

Am avut o singură întâlnire la nivelul județului Dâmbovița cu președintele PNL Dâmbovița, acum două luni, am așteptat să treacă și 10 aprilie când au avut loc  alegerile celor de la PNL, la nivel național, sper să intre într-o logică de alianță și să colaborăm pentru binele județului Dâmbovița. În calitate de președine al CJD eu nu am făcut diferențe între primari, eu nu am împărțit județul în galbeni și roșii așa cum era în vremuri apuse pentru județul Dâmbovița”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești
„Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Războiul lui Putin, la scara necuprinsă a Universului

Găuri negre (blackhole) și stele neutronice sunt în ciocnire între ele și, apoi, fuzionează; un obiect cosmic misterios dintr-o galaxie pitică, aflată la 3 miliarde ani-lumină de Terra „a produs 1600 de explozii de energie în doar 60 de ore; celebrul telescop spațial Hubble, iscodind cu ochiul său magic Universul, a descoperit rămășițele gazoase ale unei supernove antice rătăcind în Marele Nor al lui Magellan și că centrul Căii... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale