Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2023 00:15

Uniunea Județeană Sanitas Dâmbovița, mesaj pentru guvernanți


A A

„Singurul răspuns acum este greva generală”

„Singurul răspuns acum este greva generală”

*„Personalul medical a avut răbdare îndeajuns, nu se mai poate ca la 6 ani de la aprobarea legii salarizării cadru, se ne confruntăm cu asemenea inechități salariale”

 

Se anunță o vară foarte fierbinte… a protestelor bugetarilor! După ce, în ultimul ceas, guvernanții  încearcă să împiedice greva celor din învățământ, invitându-i la discuții pe sindicaliștii din educație chiar în ziua de duminică, 21 mai 2023, deci cu câteva ore înainte de declanșarea grevei generale, problemele pentru Guvern nu se opresc aici. După greva generală din învățământ, se anunță greva generală a celor din sănătate, pentru care se strâng deja semnături în spitale, centre medicale, cabinete de medicină școlară și instituții de asistență socială. Problema este că lista nemulțumiților din sistemul bugetar este mult mai mare!   

„SINGURUL RĂSPUNS: GREVA GENERALĂ! Ne mișcăm rapid în strângerea semnăturilor. Am mers în spitale, în rândul oamenilor unde am auzit aceleași doleanțe cu care ne-am obișnuit: condiții de muncă mai bune, o salarizare echitabilă, investiții mai mari în sănătate. Fiecare dintre noi le cunoaștem bine, dar de data aceasta am observat foarte multă încredere și curaj în rândul membrilor SANITAS. Personalul medical a avut răbdare îndeajuns, nu se mai poate ca la 6 ani de la aprobarea legii salarizării cadru, se ne confruntăm cu asemenea inechități salariale.

Am zis-o în trecut și vom continua să o zicem: singurul răspuns acum este greva generală. Prin spitale, centre medicale, cabinete de medicină școlară și instituții de asistență socială, circulă liste pentru declanșarea grevei generale. Avem nevoie de unitate. Nu noi, conducerea suntem sindicatul, ci noi, toți, de la membrul din organizațiile de bază până la biroul executiv. ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!”, a transmis Corneliu Stănică, președintele Uniunii Județene Sanitas Dâmbovița.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, în vizorul Consiliului Județean
Lumea între ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Târgoviște
Campania „Donează sânge, salvează o viață!”
Măsurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea între ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte în Colegiului Prefectural Dâmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența socială pentru vârstnici, în vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Române are nevoie de lucrări de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale