Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro09.11.2022 00:12

Consilierul local PMP de la Pucioasa, Emil Pleșa, a fost ales secretar executiv al Ligii Aleșilor Locali PMP România!


A A

„Scandalul pe majorarea pensiilor, o strategie de marketing”

„Scandalul pe majorarea pensiilor, o strategie de marketing”

*„Președintele a girat toate măgăriile care s-au întâmplat în țara asta... începâncd cu liberalizarea prețului  la energie înainte de începerea războiului, din 2021”

 

Președintele PMP Pucioasa, Emil Pleșa, care este și consilier local în CL Pucioasa, a fost ales recent  secretar executiv al Ligii Aleșilor Locali PMP România, funcție care, susține domnia sa, îl onorează dar îl și obligă! Fost sindicalist, Emil Pleșa se ocupă în prezent de pregătirea documentației pentru înființarea Organizației Pensionarilor din județul Dâmbovița, structură care nu există în momentul de față în județ. Asociația care se va înființa în curând și care va fi condusă de Emil Pleșa se va subordona  organizației de profil de la nivel național, care este coordonată de Dumitru Cojanu... Despre „loteria” măririi pensiilor de la 1 ianuarie 2023, Emil Pleșa susține că partidele din Coaliția de guvernare au început deja campania electorală...    

„Sunt secretar executiv în cadrul Ligii Aleșilor Locali PMP România. Avem 2271 de aleși locali și fac parte din Biroul Naționali al Ligii Aleșilor având funcția de secretar executiv, în urma alegerilor care au avut loc pe 29 octombrie 2022 la Palatul Parlamentului.. Este unul dintre succesele mele, să faci parte din Biroul Național, singura persoană din județul Dâmbovița, este o realizare care mă onorează, dar mă și obligă. În ceea ce privește scandalul pe majorarea pensiilor eu consider că este o strategie de marketing a lor, ei sunt deja în campanie electorală! PSD spune 11-12%, iar PNL 15%... O să fie în jur de 12%, dacă o să fie, sau vor spune că nu sunt bani și va rămâne 10%.  Cu toate că sunt într-o alianță care este împotriva firii, așa o consider eu, ei mimează neînțelegerea... Așa o percep eu. Președintele României este cel care a nășit această alianță, președintele a girat toate măgăriile care s-au întâmplat în țara asta și s-au întâmplat o groază de măgării începâncd cu liberalizarea prețului la energie înainte de începerea războiului, din 2021”, a semnalat fostul sindicalist Emil Pleșa, președintele PMP Pucioasa, viitor lider al pensionarilor dâmbovițeni.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale