Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro19.11.2021 00:18

Primarul Târgoviștei, Cristian Stan atacă decizia PNL prin care cetățenii nevaccinați să fie obligați să-și plătească tratamentul antiCovid -19!


A A

„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”

„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”

*„Cetățenii români, vaccinați sau nu, plătesc asigurări de sănătate, deci au dreptul la aceleași servicii medicale. O lege care ar reglementa o astfel de segregare ar fi nu doar neconstituțională, ci un provocator uriaș de ură socială”, a transmis edilul-șef al Târgoviștei, Daniel Cristian Stan

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan nu este de acord cu propunerea PNL ca persoanele nevaccinate să-și plătească spitalizarea, atâta timp cât toți cetățenii țării, vaccinați sau nu, plătesc asigurări de sănătate și deci au dreptul egal la servicii medicale de calitate! Edilul-șef spune că, dimpotrivă, punerea în practică a acestei măsuri nu ar face altceva decât să crească numărul deceselor în rândul românilor, care oricum nu și-ar permite să suporte costul  tratamentului.

„Plata spitalizării impusă nevaccinaților n-ar face decât să crească numărul deceselor”

„Înainte de toate, eu m-am vaccinat, așa că nu vorbesc în sloganuri. Nu m-ați auzit și nu mă veți auzi tratând acest subiect altfel decât foarte, foarte serios. Eu nu vorbesc de «înțepați», de «antivaxeri» etc. Cred în responsabilitate socială, în actul medical, în știință, după cum cred și în drepturi și libertăți fundamentale. Toate bolile infecțioase sunt sau pot fi urgențe medicale. Tratamentul spitalicesc pentru ele este gratuit. SARS-CoV-2 este și ea o boală infecțioasă.

De ce să facem o separație nejustificată, nociv socială și profund neconstituțională?! Plata spitalizării impusă nevaccinaților n-ar face decât să crească numărul deceselor. Știu că, în toată perioada asta, guvernarea «Dreptei» a devenit imună la cifre groaznice, dar cinismul trebuie stopat. Dacă s-ar impune așa ceva, oamenii n-ar mai veni la spital. Ăsta e un lucru de dorit? Să-i sancționăm pe bolnavi, pentru incapacitatea (de până acum) Guvernului de a gestiona pandemia? 

Cetățenii români, vaccinați sau nu, plătesc asigurări de sănătate, deci au dreptul la aceleași servicii medicale. O lege care ar reglementa o astfel de segregare ar fi nu doar neconstituțională, ci un provocator uriaș de ură socială, adâncind iremediabil rupturile din societate. Așa că NU! Nu, domnilor de la PNL. Niciodată!”, a transmis edilul-șef al Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale