Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2021 00:15

Semnal de alarmă tras de președintele ATPP, Valentin Calcan


A A

„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”

„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”

*„Câinii nu cunosc limita intravilanului Stațiunii și se deplasează oriunde în Parcul Natural punând în pericol atât turiștii cât și speciile de animale”

 

Câinii fără stăpân fac legea în Parcul Natural Bucegi! Pentru ca situația să nu scape de sub control, președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, a solicitat administrației Parcului Natural Bucegi să ia măsurile care se impun în legătură cu pericolul prezenței câinilor fără stăpân în zona montană.

„Câinii fără stăpân pun în pericol atât turiștii, cât și speciile de animale”

,,De la an de an, problema prezenței câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă. În special toamna, în urma plecării ciobanilor cu turmele de animale de pe munte, foarte mulți câini sunt abandonați în zonă. Pericolul este deosebit de grav și numai norocul face ca până acum să nu înregistrăm evenimente neplăcute. Seară de seară și chiar ziua, plimbările de agrement ale turiștilor prin Stațiune devin unele deosebit de periculoase. Ieri, îmi povestea un grup de turiști veniți de la Vf. Omu, că au fost atacați de o haită de câini care în opinia lor părea chiar a fi sălbăticiți.

Câinii nu cunosc limita intravilanului Stațiunii și se deplasează oriunde în Parcul Natural punând în pericol atât turiștii cât și speciile de animale. Vă rog să nu «așteptăm» cu toții o tragedie, un copil mușcat sau chiar mutilat pentru ca autoritățile să dispună măsurile necesare. Vă rog să dispuneți măsuri în vederea rezolvării acestei situații deosebite’’, se arată în solicitarea președintelui ATPP, Valentin Calcan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale