Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro14.12.2022 00:13

Semnal de alarmă tras de primarul comunei Vulcana Băi, Emil Drăghici, președintele Asociației Comunelor din România!


A A

„Oamenii pleacă din primării din cauza salarizării”

„Oamenii pleacă din primării din cauza salarizării”

*„Oamenii pleacă de la comune către orașe, municipii și județe sau spre alte structuri unde nivelul salarizării este mai mare”

 

În sistemul privat este valea plângerii din cauza salariilor mici, în sistemul bugetar se ascut nemulțumirile! Președintele Asociației Comunelor din România, Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana Băi este extrem de nemulțumit de nivelul de salarizarea al funcționarilor publici de la nivelul comunelor! Acesta  susține că există discrepanțe majore între salariile de la comune și cele de la orașe, municipii și județ, motiv pentru care foarte mulți salariați din mediul rural caută să se mute către celelalte structuri mai bine plătite.   

„Suntem călcați în picioare, există o presiune din partea Guvernului, iar din partea noastră este un strigăt de alarmă, pentru că oamenii pleacă din primării pe motivul unei salarizări rămase în urmă, dar și a unei diferențieri între salariile de la comune, orașe și municipii, ceea ce nu este normal pentru că avem aceleași atribuții, ba mai mult acolo unde personalul este puțin  atribuțiile sunt complexe în sensul că un funcționar exercită atribuțiunile din mai multe domenii. Oamenii pleacă de la comune către orașe, municipii și județe sau spre alte structuri unde nivelul salarizării este mai mare pentru că toată lumea se lovește de viceprimarul comunei unde avem un nivel mult mai mic decât viceprimarul orașului. Guvernul face presiune călcându-ne în picioare de ani de zile”, a semnalat președintele Asociației Comunelor din România, Emil Drăghici, primarul comunei Vulcana Băi.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ
Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate
Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale