Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.12.2022 00:15

DGASPC Dâmbovița, finanțare pentru proiectul...


A A

„O nouă șansă la viață”

„O nouă șansă la viață”

Recent, directorul executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Dâmbovița, Ionela Sandu, a transmis că a fost obținută finanțarea pentru Proiectul „O șansă la o nouă viață”. Valoarea finanțării nerambursabile este de 1.404.370 lei, bani acordați de Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, prin Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, la care se adaugă contribuția proprie, în valoare de 169.930 lei, asigurată de Consiliul Județean Dâmbovița.

Prin acest proiect se urmărește dezinstituționalizarea persoanelor adulte cu dizabilități din centrele rezidențiale clasice și realizarea tranziției către alternative de tip familial, care promovează integrarea și participarea socială a acestora, prin dezvoltarea infrastructurii serviciilor sociale, oferite la nivelul județului Dâmbovița de către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Odată cu realizare acestui proiect, directorul Ionela Sandu a transmis că vor fi înființate două servicii sociale de tip locuință maxim protejată: Locuința maxim protejată Luca și Locuința maxim protejată Matei, care vor fi organizate și dotate conform standardelor minime de calitate și vor funcționa în structura instituției.

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Polițiști la școală de Ziua Nonviolenței
Se vor construi șase locuințe pentru doctori și profesori
Manifestare educațională dedicată Unirii
Exporturile au bătut importurile
,,Extinderea Cardiologiei și tratarea infarctului miocardic acut, cel mai bun lucru la SJUT”
Ambulanța mai are de așteptat până va primi mașini noi
Primăria Dobra are obiective mari
Regres în domeniul construcțiilor
Două noi investiții pentru 2023
345 de locuri de muncă disponibilePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale