Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



01.10.2014 00:10

Fotbalistul-polițist dă vina pe un coleg de la Gheboaia


A A

"Nu i-am băgat eu mâna în gât arbitrului Filip"


Polițistul Rafael Calofir spune că nu s-a atins de arbitrul Alexandru Filip

❚ Șef de post la Cornești, Rafael Calofir, apare ca agresor al unui arbitru, care a notat acest lucru în raportul pus la dispoziție comisiilor AJF Dâmbovița ❚ Alexandru Filip a întărit și ieri cele notate în raportul de arbitraj. „Jucătorul care apărea în raport cu numele de Calofir Rafael mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat și m-a înjurat. Nu știu dacă este polițist și nici nu mă interesează, eu am scris doar ce mi s-a întâmplat”

COSTIN MIHAI


Povestea polițistului care ar fi agresat un arbitru la Gheboaia, în calitate de fotbalist, este interesantă. Probabil că nu s-ar fi aflat niciodată despre acest caz, dacă nu ne-ar fi sesizat despre el un oficial al echipei din Ghimpați. „E posibil ca după cele petrecute să nu le suspende terenul celor de la Gheboaia?”, și-a exprimat nedumerirea omul de la Ghimpați. Tocmai se încheiase o ședință a Comisiei de Competiții și Disciplină, însă cei care au judecat joia trecută nu păreau să știe nimic despre acest lucru. Într-un final, a apărut de prin sertare și raportul întocmit de arbitrul Alexandru Filip, care a scris cu lux de amănunte cele întâmplate.

Ne-a citit din el chiar președintele CCD, Vasile Stroe. Bun, ce decizie s-a luat? „L-am suspendat pe jucătorul Calofir Rafael. Ce vină are echipa că l-a luat un jucător de gât pe arbitru?”. Pentru cât timp a fost suspendat polițistul-fotbalist Calofir? Nu știe nimeni. Curios e că nici măcar colegul Tinel Aldea nu a scris nimic pe site-ul său, chiar dacă știa despre caz, ca membru al comisiei care l-a judecat. Dacă l-a judecat. Iar dacă arbitrul a dictat inclusiv trei minute, pentru calmarea spiritelor, e clar că au fost probleme serioase.

„Portarul Panca a rupt cartonașul arbitrului”

Alexandru Filip a întărit și ieri cele notate în raportul de arbitraj. „Jucătorul care apărea în raport cu numele de Calofir Rafael mi-a băgat mâna în gât, m-a scuipat și m-a înjurat. Nu știu dacă este polițist și nici nu mă interesează, eu am scris doar ce mi s-a întâmplat”. Urmare a celor publicate în ziarul de ieri, lucrurile s-au complicat serios pentru Rafael Calofir, care este șef de post la Cornești. „Mă gândesc să nu am probleme pe linie de serviciu, mai ales că am fost sunat și de superiorii mei”, nu și-a ascuns acesta îngrijorarea, chiar dacă se consideră nevinovat.

„A fost o fază de joc, în care am fost lovit cu cotul de un adversar, încât am probleme și acum cu o ureche, nu aud bine. M-am luat de adversarul ăla și arbitrul mi-a dat roșu pentru asta. Am protestat la decizie, pentru că a fost exagerată. De acolo până la a-l lua de gât pe arbitru... Eu nu sunt genul de om care să iau de gât pe cineva. Cartonașul i l-a rupt portarul Panca și arbitrul a dat pe mine. Probabil să se scuze el că nu l-a eliminat și pe cel care i-a rupt cartonașul. Iar mâna în gât nu știu cine i-a băgat-o, pentru că acolo a fost o înghesuială, dar nu s-a luat nimeni de el. Am protestat doar. Plus că la pauză am fost la el și mi-am cerut scuze, chiar dacă nu-i făcusem nimic. Sunt atâția martori care pot să vă confirme că așa au stat lucrurile. Am fost deranjat pentru că am fost lovit tare la o ureche unde am probleme și că ăla nu a luat roșu. Dacă ne dădea la amândoi roșu, mai ziceam, dar așa...”. În apărarea lui Rafael Calofir a sărit și președintele echipei din Gheboaia, Ionel Mateescu. „Nu i-a băgat nimeni mâna în gât arbitrului la meciul cu Ghimpați. Cartonașul roșu l-am văzut rupt și aruncat pe teren, dar nu știu cine a făcut-o. Oricum, Rafael Calofir nu l-a atins în niciun fel pe arbitru, de asta sunt sigur”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale