Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.11.2021 00:13

Petre Ionel, vicepreședinte ALDE, mesaj tranșant:


A A

„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”

„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”

*„Prevăd că asistăm la un circ grotesc în care ei se fac că se înțeleg, că au găsit soluții și că ii interesează viitorul țării, dar gândul le stă tot la anticipate”

 

Într-o postare pe pagina sa de socializare, fostul președinte al ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, actualmente vicepreședinte ALDE la nivel național îi taxează pe liderii partidelor care se pregătesc să încropească o alianță de guvernare că sunt preocupați, chiar și în aceste momente  de cumpănă pentru țară, de calcule politice în dauna de interesul național.

„Asistăm la un circ grotesc”

„După două luni de zile în care România a fost, practic, neguvernată, se pare că interesul național, respectiv cetățeanul, sănătatea, economia, stabilitatea, a fost înlocuit cu calculele politice. Cine ia premierul, cine întra la guvernare, câte ministere, câți miniștri, secretari de stat și șefi de agenții, acestea par prioritățile politicienilor noștri, nu câți oameni mor și din ce cauze, ce medicamentele lipsesc sau dotarea spitalelor, investițiile în infrastructură sau susținerea firmelor românești, bugetul pe anul viitor s.a.m.d.

Prevăd că asistăm la un circ grotesc în care ei se fac că se înțeleg, că au găsit soluții și că ii interesează viitorul țării, dar gândul le stă tot la anticipate. Nici președintele si nici liderii partidelor politice pare că nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice, de poziționarea "la putere" sau de obligațiile politice asumate anterior. România merită mai mult!”, a punctat vicepreședintele ALDE, Petre Ionel, fost președinte  ALDE Dâmbovița.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Președintele CJD, mesaj categoric pentru primari în programul de apă-canal
„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședința ordinară CJD, tensionată
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

În ziua Marii Uniri, mai dezuniți ca oricând!

Orice ar spune unii, și fac vorbire despre „patrioții de serviciu”, sau mai exact, de „optimiștii păguboși”, sentimentul public covârșitor este că (și  sondajele o spun fără nici o îndoială) „țara merge într-o direcție greșită” și că „războiul româno-român” pare a nu se mai sfârși. Nu mai suntem „uniți în cuget și simțiri”, ca în acele ore astrale... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale