Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.11.2022 00:17

Ieri, proiect ajuns la finalIeri, în sala de ședințe a Primăriei Târgoviște a fost marcat sfârșitul proiectului „Municipiul Târgoviște alege integritatea”. Primaru


A A

„Municipiul Târgoviște alege integritatea”

 „Municipiul Târgoviște alege integritatea”

Ieri, în sala de ședințe a Primăriei Târgoviște a fost marcat sfârșitul proiectului „Municipiul Târgoviște alege integritatea”. Primarul Daniel Cristian Stan a transmis că au fost efectuați toți pașii necesari pentru acest proiect, iar cel mai important lucru este  implementarea sistemului de management anti-mită și certificatul de calitate care a fost obținut de administrația locală târgovișteană. Acesta a mai declarat că de la Primăriei Târgoviște au fost instruite în cadrul proiectului aproximativ 30 de persoane.

„Marcăm finalul unui proiect «Municipiul Târgoviște alege integritatea». Tot în această sală ne-am văzut și la debutul acestui proiect. Au fost parcurse toate etapele. Înainte de toate voi spune că niciun reprezentant al executivului administrației publice locale târgoviștene nu a fost manager de proiect aici. Cred că cel mai important rezultat este implementarea sistemului de management anti-mită și certificatul de calitate care a fost obținut de administrația locală târgovișteană.

La nivelul administrației publice din Târgoviște există o preocupare pentru un asemenea tip de proiect, astfel încât, nici în interiorul administrației publice locale, nici cei care au raporturi de natură contractuală sau de altă natură cu administrația publică târgovișteană, să nu aibă de suferit pe această componentă deosebit de importantă, și anume, riscul și vulnerabilitățile cu privire la corupție, care sunt avute în vedere și de către Uniunea Europeană, prin acest program operațional capacitate administrativă care reglementează tocmai modalitatea de reacție sau de apărare cu privire la aceste riscuri și vulnerabilități.

De asemenea, a fost implementat o metodologie de identificare a riscurilor și vulnerabilităților de corupție, în cadrul Primăriei Municipiului Târgoviște, existând și o platformă digitală unde pot fi accesate toate aceste informații pe care noi le aducem la cunoștința dumneavoastră în acest moment. Platforma legată de corupție este o modalitate de însușire a unor standarde de calitate pe această componentă, iar pe de altă parte, o modalitate de interacțiune cu cetățenii, dar și cu alți beneficiari ai serviciilor pe care administrația publică locală târgovișteană le oferă”, a declarat primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

 

 

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”
„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale