Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.09.2022 00:12

Primarul de la Voinești este mulțumit de gradul de încasare a impozitelor și taxelor, dar și de sistemul modern de iluminat public!


A A

„Momentan nu am luat în calcul raționalizarea iluminatului public”

„Momentan nu am luat în calcul raționalizarea iluminatului public”

Primarul de la Voinești, Sandu Gabriel Dănuț este mulțumit de încasarea impozitelor și taxelor locale și le mulțumește cetățenilor pentru spiritul civic de care au dat dovadă, pentru că fără ajutorul lor multe dintre proiectele localității nu s-ar fi putut realiza.

„Sunt mulțumit de încasarea impozitelor și taxelor locale. Am încasat aproape de 18 miliarde lei, suntem la 70% grad de încasare și avem timp să colectăm tot ceea ce ne-am propus. Vreau să mulțumesc voineștenilor care au înțeles că prin plata impozitelor și taxelor locale contribuie decisiv la dezvoltarea infrastructurii localității, pentru că dacă nu ai bani pentru cofinanțări, pentru obținerea de avize, bani pentru plata iluminatului public lucrările nu pot fi realizate”, a declarat edilul de la Voinești.

Referitor la iluminatul public stradal, mai ales în actualul context al crizei energetice, primarul Sandu Gabriel Dănuț ne-a declarat că momentan nu a luat decizia de a reduce consumul datorită faptului că localitatea a beneficiat de un program de modernizare și eficientizare a iluminatului public.

„Momentan nu sunt probleme cu iluminatul public stradal la Voinești. Eu am finalizat absolut tot ce înseamnă modernizare și eficientizare iluminat public stradal. La nivelul comunei Voinești sunt montate 3300 de lămpi pe led,  care funcționează pe perioada de noapte cu 17 puncte de aprindere pe fotocelulă, adică dacă s-a întunecat afară se aprinde, dacă se face lumină se stinge. Momentan nu am luat în calcul să fac o raționalizare a iluminatului public. Eram foarte fericit, acum trei ani de zile, când am finalizat modernizarea iluminatului public pentru că factura la iluminat scăzuse cu 60%, iar acum a crescut cu mai mult de 60%”, a precizat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ultimele pregătiri pentru campania de vaccinare de toamnă antirabică
Persoane reținute și cercetate de polițiștii dâmbovițeni
Peste 3700 de persoane și-au găsit un loc de muncă
Săptămână de foc pentru pompierii dâmbovițeni
Aspecte de bază privind REVISAL
Cursuri anti-drog pentru polițiști
Daruri pentru Azilul de la Bălteni
„Ziua de Curățenie Națională”
Jandarmii, acțiune de ecologizare de Ziua Muntelui
Rețeaua de gaze naturale, în așteptare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Sfidătoarea nesimțire

George Coandă


Este clar, parlamentarii patriei, și de stânga, și de dreapta, și-au pierdut de-a binelea uzul rațiunii, căzând în plasa întinsă de UDMR. Propunând în Parlamentul României ca salariile parlamentarilor, administrației prezidențiale și publice locale să fie substanțial crescute, iar parlamentarii validând prin vot... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale