Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.11.2021 00:16

Mesajul președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, după învestirea noului Guvern:


A A

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”

*,,Prin intrarea la guvernare, PSD și-a asumat măsuri care să stabilizeze situația economică, socială și sanitară din România”

 

Guvernul  Ciucă, format din membrii PSD, PNL și UDMR, a primit ieri votul de învestitură. După doi ani de opoziție, social democrații au intrat la guvernare, alături de liberali, cu intenția clară de a-și duce la îndeplinire măsurile menite să stabilizeze țara, dar și să dea încredere românilor. Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, miniștrii PSD votați în Parlamentul României au obligația să pună în practică programul de guvernare social-democrat și să se asigure că, de la 1 ianuarie 2022, românii o vor duce mai bine decât în prezent.   

Continuarea războiului politic ar fi însemnat accentuarea scăderii nivelului de trai”

,,Prin intrarea la guvernare, PSD și-a asumat măsuri care să stabilizeze situația economică, socială și sanitară din România. Continuarea războiului politic ar fi însemnat doar accentuarea scăderii nivelului de trai al românilor. PSD dovedește, prin măsurile propuse, că este singurul partid care poate asigura un climat de normalitate, fie că vorbim de mediul privat, fie că vorbim de nevoile zilnice ale românilor. Am ales, după cum s-a văzut în aceste ultime zile, să renunțăm la ocuparea funcției de premier pentru prima parte a guvernării, doar ca măsurile noastre să fie acceptate. Nu am neglijat niciun domeniu!

Suntem pregătiți cu inițiative care vizează Munca, Familia, Tineretul și Egalitatea de Șanse, Sănătatea, Economia, Agricultura, Finanțele, Transporturile, Apărarea Națională și Cultura. Miniștrii PSD votați în Parlamentul României au obligația să implementeze programul de guvernare social-democrat și să se asigure că, de la 1 ianuarie, vor crește pensiile, alocațiile, salariul minim, dar și că în farmacii vor exista medicamentele necesare tratării din timp a persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Suntem cei care vom asigura stabilitatea acestei țări! Am făcut-o de fiecare dată, o vom face și acum!”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Încotro industria de Apărare?
Președintele CJD, Corneliu Ștefan, supărat pe firmele de construcții neserioase
„Sincer să fiu, polițiștii nu stau rău cu salariile, cu veniturile”
Proiect pentru o parcare nouă în municipiul Târgoviște
Liderul sindical Emil Pleșa și-a anunțat retragerea
Ionel Petre a demisionat din ALDE
Primarul din Pucioasa critică administrația locală din Moroeni
„Ludovic Orban mi-a reproșat că nu l-am urmat în noua construcție politică”
Mihail Drugă, noul lider al grupului PNL din CJD
Președintele PNL Dâmbovița a fost coleg în școala militară cu Premierul României


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Crima de depopulare a României de români...

...continuă cu o halucinantă frenezie. Și, din păcate, suntem martorii muți, noi, românii, a unei Apocalipse românești. A avut dreptate, cândva, poeta Ana Blandiana: suntem un popor vegetal. Dar chiar n-aș vrea să dau o sentință, apropo de această stare de a fi, apropo de propria soartă, precum Petre Țuțea. Pentru că, atunci, ar însemna să ne pierdem orice speranță de a ne salva și a dăinui pe... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale