Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.06.2022 00:12

S-a reușit încheierea unui nou contract colectiv de muncă și la UM Mija!


A A

„Mija este societatea din ROMARM cu cele mai bune salarii”

„Mija este societatea din ROMARM cu cele mai bune salarii”

*„A fost o creștere bună și acum, ceea ce îi menține și îi plasează în continuare pe locul I în veniturile salariaților. Ne bucurăm pentru salariații de la Mija”

 

Liderul de sindicat din industria de apărare Constantin Bucuroiu a anunțat că, după Uzina Automecanica Moreni , s-a bătut palma pe încheierea unui nou contract colectiv de muncă și la UM Mija, unde s-a reușit obținerea unor noi majorări salariale dar îi îmbunătățirea condițiilor de muncă. De salutat este faptul că, dintre cele 16 societăți ale ROMARM, Uzina Mecanică Mija este unitatea  economică cu cele mai mari salarii din industria de profil. În urma unor negocierii dure care au avut loc între conducere și sindicat și la Automecanica Moreni s-a obținut o creștere salarială frumoasă  care va fi aplicată în două trepte.

,,Un lucru bun care s-a întâmplat în industria de apărare a județului Dâmbovița este încheierea contractului colectiv de muncă la UM Mija, unde părțile semnatare ale contractului au picat de acord și astfel au fost obținute anumite progrese în ceea ce privește condițiile de muncă și salarizare pentru oameni  și acesta este un lucru de bun augur. Mija este societatea din CN ROMARM, din cele 16 societăți ale Romarmului, cu cele mai bune salarii. Și la Automecanica Moreni, în urma negocierilor dure care au avut loc între conducere, CA și de partea cealaltă a mesei, Sindicatul Dreptatea, s-a făcut un progres în sensul că s-a căzut de acord pentru o majorare de 185 lei începând cu 1 iunie 2022, sumă netă, și cu 105 lei sumă netă începând cu 1 septembrie, ceea ce este un lucru favorabil salariaților, pentru că până la urmă rolul nostru, al sindicatului, acesta este... să ne batem pentru salariați, pentru ca aceștia să poată trăi în condiții decente”, a declarat liderul de sindicat din industria de apărare, Constantin Bucuroiu, liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

356 de locuri de muncă disponibile
„Nemulțumirile profesorilor, tot mai evidente”
Primele bare laminate, în producție la Târgoviște
Prima de inserție – Stimulent acordat absolvenților care se angajează!
194 angajări după recenta Bursă generală a locurilor de muncă
„Micii fermieri nu sunt foarte bine organizați și nu sunt foarte bine reprezentați”
Tichetele valorice, înlocuite de carduri la Centrul de Transfuzii
Primăria Runcu pregătește noi asfaltări în localitate
Ajutor de minimis pentru producția de cartof
UPS Dragomirești, la mâna unui furnizor român de componente!


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Jurnal de război. Suntem înecați într-o lacrimă cât Pământul (I)

GEORGE COANDĂ


Și au trecut trei luni din halucinantul război al lui Putin în Ucraina. În tot acest timp al groazei, românii, că doar nebunia lovește cu rachetele iadului chiar în pragul de la Răsărit – nu este o figură de stil – al României, au stat și stau cu sufletul la gură. Din păcate, armata ucraineană, după câteva contraofensive de etapă, în unele locuri... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale