Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro21.09.2022 00:16

Emil Pleșa, vicepreședinte PMP Dâmbovița și președinte PMP Pucioasa, opinează:


A A

„Liberalizarea pieței de energie a fost haotică”

 „Liberalizarea pieței de energie a fost haotică”

A renunțat la munca sindicală, dar a rămas în continuare angrenat în activitatea politică! Vicepreședintele PMP Dâmbovița, Emil Pleșa, care este și președinte la PMP Pucioasa, dar și consilier local al acestei formațiuni politice la Primăria Pucioasa, critică liberalizarea haotică făcută de cei care s-au perindat în ultimul timp la guvernarea țării, care prin acțiunile lor nesăbuite nu au făcut altceva decât să-i adâncească și mai mult pe români în sărăcie. Emil Pleșa ne-a declarat franc că nu îi place politica făcută de liberali, dar nu îi iubește nici... pe social democrați.

„Liberalizarea la noi, la gaz, s-a făcut înainte să înceapă războiul de la graniță” 

„Eu sunt unul dintre cei care nu suportă politica făcută de PNL. Acest partid, de când a pus mâna pe putere, nu a făcut nimic benefic pentru România, nu a făcut nimic bun... Au făcut alianța aceea cu USR care a fost varză, nu s-au înțeles de nicio culoare cu toate că proveneau din aceeași parte a eșichierului politic, de centru dreapta, iar alianța cu PSD, în accepțiunea mea, este ca să rămână la butoane.  Nu pot să spun că-mi place PSD! Ca și politică de stânga trebuia să fie altfel de oameni, nu sunt oameni pregătiți... Eu nu pot să spun că Ciolacu este vreun lider în spatele căruia să se încoloneze 44 de lideri județeni, nu cred eu, nu are capacitatea asta... Este bătaie de joc la adresa românilor scăderea aceasta, într-un hal fără de hal, a nivelului de trai. Este strigător la cer să spui că s-a scumpit cu 80% metrul cub de gaz când înainte de anul 2021 era 1,5 lei. Liberalizarea la noi, la gaz, s-a făcut înainte să înceapă războiul de la graniță... A fost o liberalizare haotică, făcută de Guvernul Orban. Ce liberalizare, ce piață de energie avem noi când toate societățile sunt ale statului, cu capital majoritar de stat? A ajuns un pensionar să nu poată să cumpere cartofi să mănânce, să nu poată să cumpere fasole verde, prețul la pâine  s-a dublat, zahărul era 2 lei și acum este 5 lei. Este trădare! Să vinzi Mintia și să cumperi energie de la unguri, să aduci ALRO  Slatina în stare de faliment”, a declarat Emil Pleșa, vicepreședinte PMP Dâmbovița.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Valorile în care credem
Bază sportivă modernă la Hulubești
Pasajul rutier de la Pavcom, aproape de finalizare
Nu va exista plafon la consumul de gaze în această iarnă!
Amplu proces de reabilitare la Grădinița „Prichindel”
O amintire cu Regina Marii Britanii
S-a stins din viață Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi
Sute de polițiști, sute de amenzi în Dâmbovița
Criza energetică și răspunsul european
Târgoviștea, în prefacere urbană


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Valorile în care credem

Desigur, a discuta despre valori pare ceva banal, într-o lume în care sursele de informare ne invadează parcă prea mult viața. De multe ori, cuvintele seci ocupă spațiu public, iar fără să ne dăm seama preluăm automat expresii pompoase, fără a le trece suficient prin filtrul gândirii personale.

Teoretic, într-o lume utopică, avem anumite valori care ne veghează existența. Astfel, putem să... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale