Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.11.2022 00:14

PSD Dâmbovița intră într-o nouă etapă:


A A

„Începe pregătirea anului electoral 2024”

„Începe pregătirea anului electoral 2024”

*„Îmi exprim convingerea că PSD face oferta cea mai bună în județul Dâmbovița. De asemenea, la nivelul organizației există o echipă foarte unită cum nu a fost niciodată până acum  și acesta cred că reprezintă principalul atuu pe care îl avem din perspectiva anului 2024” (Daniel Cristian Stan, secretar general PSD Dâmbovița)

 

Secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a anunțat ieri, la conferința de presă de la partid, că odată  cu încheierea procesului de organizare care a presupus alegeri  în toate organizațiile locale ale PSD Dâmbovița  începe adevărata muncă politică, respectiv pregătirea anului electoral 2024. Liderul social democrat este extrem de mulțumit de echipele  pe care partidul le are în teritoriu și consideră că atuul PSD Dâmbovița este tocmai unitatea echipei. Proiectele de investiții fără precedent  de dezvoltare a județului Dâmbovița demonstrează performanța politică și administrativă pe care PSD o realizează în județul Dâmbovița.

,,Joi, 3 noiembrie, s-a încheiat practic un proces de organizare care a presupus alegeri în cvasitotalitatea organizațiilor locale ale PSD Dâmbovița. Am mers în foarte multe organizații și cred că am reușit să facem echipe foarte puternice cam peste tot. Sigur că mai sunt și câteva probleme care vor fi reglate cu siguranță dar în cea mai mare parte a organizațiilor avem echipe foarte puternice care pleacă cu prima șansă în anul electoral 2024, un an electoral deosebit de important. Avem toate alegerile și este esențial să ne prezentăm foarte bine la aceste alegeri. Repet, îmi exprim convingerea că PSD face oferta cea mai bună în județul Dâmbovița. De asemenea, la nivelul organizației există o echipă foarte unită cum nu a fost niciodată până acum  și acesta cred că reprezintă principalul atuu pe care îl avem din perspectiva anului 2024. Bineînțeles coroborat cu performanța deosebită de la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița, pentru că, repet, niciodată, județul Dâmbovița nu s-a dezvoltat în ritmul în care se dezvoltă în acest moment. În rest suntem pregătiți în continuare să facem ceea ce am făcut și până acum și să le arătăm oamenilor în primul rând că ne pasă, în al doilea rând că știm care le sunt nevoile și că avem și soluții de rezolvare a problemelor pe care le au. De acum încolo va începe efectiv munca politică și munca de pregătire a anului electoral 2024... Cred că niciodată nu am făcut alegerile cu un interval atât de generos de timp înainte tocmai în ideea de a avea timp pentru a pregăti anul 2024, pentru că atunci nu vom putea vorbi de organizare sau de pregătire pentru că va fi un an foarte aglomerat. Practic mai avem anul 2023 la dispoziție și din acest punct de vedere eu cred că suntem foarte bine pregătiți”, a declarat secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale