Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.01.2023 00:13

PMP Dâmbovița, în chinurile reorganizării!


A A

„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”

„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”

Pentru că 2023 este un an preelectoral, iar în 2024 urmează să aibă loc toate rundele de alegeri (europarlamentare, parlamentare, locale și prezidențiale), PMP Dâmbovița a sunat adunarea încă de la sfârșitul anului trecut pentru că partidul are nevoie de o organizare temeinică pentru a putea face față viitoarelor bătălii electorale.  În acest sens, conducerea PMP Dâmbovița pare focusată în această perioadă pe formarea a peste 50 de organizații locale, dar și pe constituirea unei organizații puternice la Târgoviște, unde acest partid nu prea există în momentul de față.

„Suntem într-un stadiu de reformare a tuturor organizațiilor din județul Dâmbovița, alegeri s-au făcut în puține localități, dar structurile le avem datorită faptului că avem consilieri locali. În jurul consilierilor locali, la începutul anului 2023 urmează să apară peste 50 de organizații locale. Noi suntem focusați foarte tare pe formare unei organizații viabile la Târgoviște pentru că nu există și dacă nu ai organizație la reședința de județ... nu exiști. Urmează să organizăm conferințe de presă, cel puțin o dată pe lună. Am avut ședință la Sinaia unde ni s-au trasat toate sarcinile, ce avem de făcut. Noi nu avem parlamentari, avem doar doi europarlamentari. Ei au peste 40 de parlamentari și noi venim cu structurile din teritoriu. Cu USR este posibil să avem alianță electorală, dar asta în funcție de cum se vor înțelege și cum vor aplica proiecte comune în 2023”, a declarat Emil Pleșa, vicepreședinte PMP Dâmbovița, secretar executiv al Ligii aleșilor locali PMP.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Noi am schimbat niște legi prin România”
Pădurile din Dâmbovița, 45,55% în proprietatea publică a statului
„Administrația locală trebuie să se implice în atragerea investitorilor în această zonă”
Pensionarii nu renunță la lupta pentru majorarea pensiilor
Sindicatele cer să revină la ședințele CA din cadrul ROMARM
Promovarea campaniei naționale de împăduriri 2022 – 2026, finanțate prin PNRR!
Țara se îndreaptă într-o direcție bună din punct de vedere economic
Uzina Automecanica Moreni caută soluții de supraviețuire
Centura și podul de la Pucioasa, în atenția Ministerului Transporturilor
PMP vrea să constituie „polul dreptei” cu USR și Forța DrepteiPolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Datul cu părerea...

George Coandă


...este la români una din stările lor naturale și care, cu vremea, a devenit un sport național care, atunci când lumea îți e mai dragă, ne încurcă rău viața. Și ne-o încurcă rău de tot. Iar când este vorba de politică și de implicațiile politicului în existența noastră socială, nu-ți vine a crede cât de mult  contează, ca influență și, de ce nu,... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale