Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro02.06.2022 00:13

De la Târgoviște, președintele Partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a pus tunurile pe Executiv


A A

„Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control”

„Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control”

*„Sunt unii care spun că și în alte țări este inflație? Da, este inflație și în alte țări, nimeni nu neagă asta, dar de ce în România este inflație dublă față de media europeană”

 

Fostul premier al României, Ludovic Orban, care în prezent conduce noua formațiune politică Forța Dreptei, a criticat recent,  la Târgoviște, incapacitatea guvernului de a oferi soluții la creșterea prețurilor la carburanți!

„În timp ce 17 sau 18 state au luat măsuri de intervenție asupra prețului carburantului, Guvernul PSD –PNL nu a făcut absolut nimic, nu a luat nicio măsură și a lăsat să crească prețul carburantului fără niciun fel de măsuri. Guvernul a preferat să lase lucrurile complet scăpate de sub control. Vedeți, sunt unii care spun că și în alte țări este inflație? Da, este inflație și în alte țări, nimeni nu neagă asta, dar de ce în România este inflație dublă față de media europeană? Tocmai pentru că Guvernul a lăsat această inflație să se producă pentru că în realitate guvernanților le convine să fie inflație pentru că inflația este o formă de taxare a cetățeanului, a tuturor cetățenilor... pentru că toți cetățenii, indiferent de venitul lor, cumpără mai scump kilogramul de cartofi, de ulei, litrul de motorină și tot așa toate produsele și serviciile de care beneficiază iar în felul acesta cresc veniturile bugetare. Guvernul este principalul responsabil pentru deteriorarea gravă a puterii de cumpărare a populației pentru că nu numai că nu a făcut nimic dar a refuzat să susțină orice soluție pe care noi am propus-o pentru a găsi soluții concrete pentru a reduce deteriorarea puterii de cumpărare”, a declarat, la Târgoviște, fostul premier al țării, Ludovic Orban, președintele Partidului Forța Dreptei.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Ședința Colegiului Prefectural Dâmbovița, despre probleme... de vară
Campanie de informare privind produsele românești
Conducerea Companiei de Apă, luată la bani mărunți
Contre politice la ședința CJ Dâmbovița
Contre politice la ședința CLM Târgoviște
Ședință extraordinară CJD, cu două proiecte de hotărâre
Bilanț după șase luni de participare la guvernare a PSD!
Demisie PMP din Consiliul Local Municipal Târgoviște
Tinerii liberali dâmbovițeni au curățat Șanțului Cetății din Târgoviște
Străzi modernizate în satul Gemenea Brătulești


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șansa României (I)

Războiul din Ucraina a adus o poziționare europeană fantastică pentru România. Să trecem peste mesajele imediate, în special legate de imagine, și să vedem cum abordăm, structurat, această fereastră de oportunitate.

Resursele naturale, fie ele gaze naturale sau metale prețioase, devin incredibil de importante în jocul autonomiei strategice europene. România are nevoie acum de o abordare... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale