Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro08.12.2022 00:13

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, se declară mulțumit de alianța cu PNL Dâmbovița!


A A

„Este o relație corectă din punct de vedere politic”

„Este o relație corectă din punct de vedere politic”

*„A trecut un an de zile de când suntem în alianță și nu am avut niciun conflict, față de alte județe’’ *„Chiar premierul a spus «Domne, vreau să ajut Dâmbovița pentru că acolo este liniște». Deci a dat exemplu Dâmbovița, nu alt județ”

 

Președintelele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, are cuvinte de laudă la adresa colegilor de alianță de la nivel județean, în speță PNL Dâmbovița! Acesta susține că între social democrații și liberalii dâmbovițeni există o relație corectă și că Dâmbovița este chiar un exemplu de bună practică la nivel național  în ceea ce privește politica de alianță. Nu de alta dar în momentul de față  există la nivel național județe unde reprezentanții celor două partide nu se înțeleg de nicio culoare. 

„Relația cu și PNL și cu președintele PNL Dâmbovița, cu d-ul senator Virgil Guran este o relație corectă  din punct de vedere politic. A trecut un an de zile de când suntem în alianță și nu am avut niciun conflict, față de alte județe. Avem, și în stânga și în dreapta, județe unde până azi nu au avut nici măcar o întâlnire de coaliție, deci nu s-au întâlnit... La Dâmbovița este liniște, în ciuda unora care mai bagă bățul prin gard... prin județ, pentru că sunt obișnuiți cu scandalul.  Eu nu sunt  genul omului de  scandal. Dacă avem aceste proiecte importante pe care vrem să le realizăm în județul nostru le avem pentru că este liniște în județ. Chiar premierul a spus «Domne, vreau să ajut Dâmbovița pentru că acolo este liniște». Deci a dat exemplu Dâmbovița, nu alt județ. Nu avem probleme de a dezbina un partid... sau altul. Și noi căutăm candidați în anumite localități unde nu avem primari,  și cei de la PNL își caută candidații. Știm ce fac cei de la PNL, cred că și ei știu ce facem noi, nu este nicio problemă. Deci din punct de veder al alianței nu avem nicio problemă”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

726 de petiții depuse și 89 de persoane primite în audiență la Prefectură
Prefectul Claudia Gilia, la un an de mandat
„În jurul consilierilor locali urmează să apară peste 50 de organizații”
Angajații de la UM Mija și UPS Dragomirești pot ieși la pensie mai devreme!
Sindicatele cer Guvernului acordarea sporului de vechime la privat
Bani pentru școli și transportul elevilor
DN 71 Bâldana-Târgoviște a intrat „pe un făgaș normal”
Accesarea de fonduri pentru reabilitarea unităților de învățământ
Cinci unități de învățământ vor fi reabilitate
Nicolae Ciucă, „liantul” alianței PSD-PNL!?Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Zelenskiada (II)

Preoții români sunt batjocoriți ca și cum bolșevismul stalinist s-a reîntors din tenebre, bisericile incendiate și închise – pentru că, chipurile, ar fi cuiburi de spioni de-ai Kremlinului -, tineri luați cu arcanul și trimiși să moară într-un război care nu este al lor, de parcă acest nefericit de Zelenski nu ar vrea altceva decât o purificare etnică. Budapesta, văzându-și consângenii hăituiți, i-a îndesat... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale