Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro18.11.2022 00:17

Ieri, la Târgoviște, acțiune de ridicare a mașinilor abandonate * Primarul Daniel Cristian Stan a avertizat:


A A

„Domeniul public NU este cimitir de mașini abandonate!”

„Domeniul public NU este cimitir de mașini abandonate!”

*Edilul Târgoviștei subliniază faptul că nu este normal ca proprietarii să-și abandoneze mașinile în locurile publice, în special în locurile de parcare, care sunt ocupate în mod nejustificat

 

În municipiul Târgoviște continuă campania de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, în aceste zile se e derulează o amplă acțiune de ridicare a mașinilor abandonate de pe domeniul public și de eliberare a locurilor de parcare ocupate nejustificat, la acest moment fiind demarate proceduri de ridicare pentru aproximativ 50 de vehicule! Acesta subliniază faptul că nu este normal ca proprietarii să-și abandoneze mașinile în locurile publice, în special în locurile de parcare, care sunt ocupate în mod nejustificat. Edilul șef îi îndeamnă și pe cetățenii municipiului Târgoviște să sesizeze astfel de situații, prin aplicația „Targoviște City App”!

„Parcări ocupate nejustificat, căi de acces blocate, mizerie, imaginea dezolantă a unor veritabile «epave auto», toate aceste trebuie să înceteze! În cazul în care doriți să sesizați asemenea situații, dar și pentru alte tipuri de sesizări, cel mai simplu mod este utilizarea aplicației de mobil „Targoviște City App”!  Aplicația de mobil Târgoviște City App se poate descărca din Google Play, App Store, Web site, a transmis primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan.

Potrivit legii privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparținând domeniului public, după 10 zile de la aplicarea somației pe autovehicul, primarul poate dispune ridicarea, inventarierea și depozitarea autovehiculului într-un loc special amenajat de către autoritățile administrației publice locale.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

De la Marea Unire la Marea Dezbinare
Infrastructura școlară, în continuă modernizare
ÎPS Nifon, în vizită pastorală la Pucioasa și Târgoviște Nord
Eveniment de suflet la Colegiul Prefectural Dâmbovița
Sumă record pentru investiții
Euro-integrare pentru România: între dorință și necesitate
Concertul "Romanța, regina inimilor", regal la Craiova
Comisia Europeană, vizită de lucru în județul Dâmbovița
Artista Corina Chiriac, eveniment de suflet la Târgoviște
Târnosirea Bisericii „Sf. Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale