Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.11.2021 00:18

Proiect educational la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște


A A

„Dăruiește viață cărții tale”

„Dăruiește viață cărții tale”

*Au fost donate bibliotecii școlii aproximativ 200 de volume, cuprinzând literatură universală și teologie. Acest lucru a fost posibil prin implicarea elevilor și a cadrelor didactice

 

În perioada 11-19 noiembrie 2021, la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște, s-a desfășurat, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, proiectul „Dăruiește viață cărții tale”, în colaborare cu biblioteca școlii, cu sprijinul Consiliului Școlar al Elevilor, aflat sub coordonarea Pr. prof. Bogdan Stana.

În cadrul acestui demers, au fost donate bibliotecii școlii aproximativ 200 de volume, cuprinzând literatură universală și teologie. Acest lucru a fost posibil prin implicarea elevilor și a cadrelor didactice. Proiectul a  evidențiat importanța cărții tipărite și a lecturii în actul educațional.

Elevii au conștientizat, de asemenea, că o carte citită cu interes și responsabilitate le dezvoltă empatia, compasiunea și iubirea, formează caractere și îi ajută să se integreze mai ușor în societate.

Lectura crește și îmbogățește cultura generală, dezvoltă abilitatea de a învăța și a memora, lărgește orizontul viziunii personale, dar reprezintă și o sursă excelentă de recreere.

În ultimii ani, Arhiepiscopia Târgoviștei a oferit peste 150 de volume Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Târgoviște,

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei TârgovișteiComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

A.S.C.O.R. are un nou consiliu director
Despre bogăție și mântuire
Combaterea traficului de persoane, în vizorul polițiștilor
Eveniment special pentru Bienala Națională de Artă „Gheorghe Petrașcu”
Vernisajul expoziției „Corina Chiriac. Istoriile unei mari artiste”
Marș de protest împotriva violenței în familie
„Starea de bine ca politică de management”
Un gând pios și plin de recunoștință pentru Maica Domnului
Conferința pastoral-misionară
Adevărata bogăție


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Stabilitatea vine de la Berlin

Coaliția din fruntea Germaniei este stabilă și puternică, iar poziția liderului europeano-german Ursula von der Leyen este incontestabilă. Într-o simbioză perfectă cu Bruxelles-ul, Berlinul își exprimă deschis opinia despre extinderea Uniunii Europene sau despre relațiile comerciale cu alte continente, despre tot ce contează cu adevărat la nivel comunitar.

Germania are o voce puternică la... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale