Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.11.2022 00:14

Îngrijoare maximă în Armată, Poliție și Justiție!


A A

„Cel puțin 20-25% din personal vrea să părăsească sistemul”

„Cel puțin 20-25% din personal vrea să părăsească sistemul”

*„Foarte mulți dintre cei care vorbesc despre pensiile speciale, neavând cunoștințe în domeniu, amestecă pensiile speciale cu pensiile militare de serviciu în condițiile în care noi suntem la 45 km de un război. Vă dați seama că în aceste condiții ne vom trezi că nu mai avem nici armată nici poliție”

 

Un nou exod la orizont  al oamenilor din sistemul de siguranță și ordine publică! Polițiștii, militarii, judecătorii se grăbesc să iasă la pensie cât mai repede, bineînțeles cei care îndeplinesc condițiile de pensionare! Speriați de ultimele discuții de pe scena politică, dar și de sfaturile primite de autorități de la Banca Mondială, oamenii care au ajuns la o anumită vârstă și care mai lucrează încă în aceste sisteme își fac deja calculele... pentru a vedea care încotro o apucă.

„Este adevărat, cel puțin 20-25% din personal vrea să părăsească sistemul de apărare, ordine pubică și siguranță națională prin pensionare, prin demisie sau prin plecare... pur și simplu. Pentru că nimeni nu a ieșit să spună clar ce se va întâmpla, cei care îndeplinesc condițiile de pensionare sau le aveau deja îndeplinite, pentru că avem și astfel de cazuri, pleacă din sistem pentru că există temerea că va apărea o altă legislație, cu alte moduri de calcul a pensiei și astfel vor avea o pensie mai mică. Foarte mulți dintre cei care vorbesc despre pensiile speciale, neavând cunoștințe în domeniu, amestecă pensiile speciale cu pensiile militare de serviciu în condițiile în care noi suntem la 45 km de un război. Vă dați seama că în aceste condiții ne vom trezi că nu mai avem nici armată, nici poliție”, ne-a declarat ieri liderul de sindicat al polițiștilor dâmbovițeni, Florin Bălan.

Prezent ieri în județul Dâmbovița, la fabrica de camioane IVECO de la Petrești, premierul României, Nicolae Ciucă, a ținut să liniștească apele în sistemul de apărare și ordine publică spunând că pensiile militare se păstrează în actuala structură, numai că pensia nu va mai fi mai mare decât salariul avut, iar creșterea „vârstei de pensionare se va produce într-o abordare graduală”, deci nu imediat.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale