Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.11.2022 00:15

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Târgoviște:


A A

„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”

„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”

*„Deci nu se poate înscrie în altă organizație, decât aici, în județ. Acest lucru nu-l decid eu, îl decid colegii mei, este dreptul lor”

 

Revenirea lui Adrian Țuțuianu în PSD nu se poate face decât prin Organizația PSD Dâmbovița! A spus-o, cu subiect și predicat, președintele PSD, Marcel Ciolacu la Târgoviște, la conferința de presă pe care acesta a susținut-o după Conferința de alegeri de la Organizația PSD Dâmbovița. Angajat recent la Guvernul României, pe o funcție executivă, Adrian Țuțuianu este președintele PRO România Dâmbovița, partid care își mai face simțită prezența, la Dâmbovița, doar prin intermediul celor patru consilieri județeni care votează, din când în când, împotriva proiectelor de hotărâre propuse de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. Nici la nivel național PRO România nu dă semne că se simte prea bine, conferințele de presă lipsesc cu desăvârșire, pentru că liderii formațiunii se pare că tânjesc după Partidul Social Democrat, principala forță politică a țării.

„Sunt două lucruri diferite. Haideți să spunem adevărul. D-ul Țuțuianu a fost exclus din PSD, la fel ca d-ul Neacșu, la fel ca foarte mulți dintre colegii mei. Eu nu am votat niciodată pentru excluderea unui coleg din partid. În ceea ce privește revenirea d-ului Țuțuianu în PSD, dânsul nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița. Acest lucru nu-l decid eu, îl decid colegii mei, este dreptul lor. Deci nu se poate înscrie în altă organizație, decât aici, în județ”, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu la Târgoviște.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național”
„Cardul de sănătate european, siguranță pentru români”
Alegeri pentru Seniorii și Femeile Liberale
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, despre pensiile militarilor
Liderii de sindicat, aflați în pragul pensionării, sunt aruncați în afara sistemului
Conducere nouă la Liga Aleșilor Locali PNL
„Municipiul Târgoviște alege integritatea”
Liga Aleșilor Locali liberali
Dumitru Barbu, la cârma OPSD Dâmbovița
„Începe pregătirea anului electoral 2024”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale