Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro07.11.2022 00:15

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat la Târgoviște:


A A

„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”

„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”

*„Deci nu se poate înscrie în altă organizație, decât aici, în județ. Acest lucru nu-l decid eu, îl decid colegii mei, este dreptul lor”

 

Revenirea lui Adrian Țuțuianu în PSD nu se poate face decât prin Organizația PSD Dâmbovița! A spus-o, cu subiect și predicat, președintele PSD, Marcel Ciolacu la Târgoviște, la conferința de presă pe care acesta a susținut-o după Conferința de alegeri de la Organizația PSD Dâmbovița. Angajat recent la Guvernul României, pe o funcție executivă, Adrian Țuțuianu este președintele PRO România Dâmbovița, partid care își mai face simțită prezența, la Dâmbovița, doar prin intermediul celor patru consilieri județeni care votează, din când în când, împotriva proiectelor de hotărâre propuse de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. Nici la nivel național PRO România nu dă semne că se simte prea bine, conferințele de presă lipsesc cu desăvârșire, pentru că liderii formațiunii se pare că tânjesc după Partidul Social Democrat, principala forță politică a țării.

„Sunt două lucruri diferite. Haideți să spunem adevărul. D-ul Țuțuianu a fost exclus din PSD, la fel ca d-ul Neacșu, la fel ca foarte mulți dintre colegii mei. Eu nu am votat niciodată pentru excluderea unui coleg din partid. În ceea ce privește revenirea d-ului Țuțuianu în PSD, dânsul nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița. Acest lucru nu-l decid eu, îl decid colegii mei, este dreptul lor. Deci nu se poate înscrie în altă organizație, decât aici, în județ”, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu la Târgoviște.

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare”
„Maraton” de activități sociale și cultural sportive
„Dezvoltarea și susținerea fiecărei localități dâmbovițene nu țin cont de culoarea politică a respectivului primar”
Adoptarea noii Legii a pensiilor
Ministrul Justiției, despre Legea pensiilor
„Nu vom merge alături de PSD la alegeri”
Tur de forță în 13 organizații de pe Valea Ialomiței
„M-am liniștit! Eu credeam că PNL are 15% în Dâmbovița”
Brevet european cu efect unitar în toate țările UE
Problemele colectării gunoiului pentru firmele din județul Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

„Frica păzește pepenii” în perspectiva „morții nucleare” (II)

A se lua seama, cu toată seriozitatea, la ceea ce s-a întâmplat, fără să fie o întâmplare câtuși de puțin, în San Francisco, la Summitul Forumului de Cooperare Economică Asia-Pacific, de pe la mijlocul lui noiembrie 2023. Ne oferă, dacă nu avem mintea năucă, ci gata să facă un minim efort de a înțelege „mersul lumii”, o perspectivă a unui orizont geopolitic de pe care s-a ridicat un colț al... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale