Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro26.04.2023 00:12

PNL Dâmbovița susține comasarea alegerilor din 2024


A A

„4 rânduri de alegeri este mult prea mult”

„4 rânduri de alegeri este mult prea mult”

*„Știți cum este, românii nu se înghesuie să voteze, iar dacă îi mai chemi și de 5 ori, într-un an, o să avem absenteism masiv la alegeri” *„Poți să comasezi anumite alegeri pentru că nu încurci pe nimeni cu nimic, adică localele le poți comasa cu parlamentarele  sau parlamentarele le poți comasa cu turul unu la prezidențiale”

 

Secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște este adeptul comasării alegerilor din anul 2024, când românii trebuie să meargă de mai multe ori la urne pentr a-și exprima dreptul constituțional de a vota! Pentru că, totuși, 4 rânduri de alegeri, chiar 5 dacă punem la socoteală  și cel de-al 2 –lea tur al alegerilor prezidențiale, este mult prea mult pentru cetățenii acestei țări care au deja multe probleme pe cap, liderul liberal susține că, în lipsa comasării alegerilor, absenteismul  la vot va fi unul masiv.    

„Cu privire la comasarea alegerilor sunt câteva aspecte, pentru că anul viitor avem 4 rânduri de alegeri și este mult prea mult. Ca cetățean, să mă chemi de 4 ori să votez, de două ori numai la prezidențiale... Dacă, într-un an, ajung să votez la 3 din 5 vă spun că  e mare lucru pentru că s-ar putea ca la un rând de alegeri să fiu în concediu, la altul să nu fiu în stare să ajung. Știți cum este, românii nu se înghesuie să voteze, iar dacă îi mai chemi și de 5 ori, într-un an, o să avem absenteism masiv la alegeri. Prin comasare se poate face și economie  la buget. Pe de altă parte poți să comasezi anumite alegeri pentru că nu încurci pe nimeni cu nimic, adică localele le poți comasa cu parlamentarele  sau parlamentarele le poți comasa cu turul unu la prezidențiale. Se studiază problema, până în luna iunie trebuie să se ia o decizie pentru că trebuie să apară și o ordonanță de urgență în sensul acesta... și atunci e clar că până atunci trebuie să se ia o decizie la nivel de coaliție”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița, Aurelian Cotinescu, președintele PNL Târgoviște în cadrul unei conferințe de presă.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Târgoviștea, din nou pe harta producătorilor de oțel din lume
„Gaura” de la buget a ajuns la 28 miliarde de lei
Caravana Medicală în județul Dâmbovița
Se strâng semnături pentru declanșarea grevei generale
Deputatul PSD Dâmbovița, Carmen Holban a condus Delegația Parlamentului României în Republica Chile
AUR Dâmbovița, condusă de fostul șef al IPJ Dâmbovița, Danil Zepiș
Conferință pentru mediul de afaceri dâmbovițean
Primăria Raciu anunță noi investiții în perioada următoare
Uniforma veche nu se găsește, uniforma nouă lipsește
Investițiile de la Terenul de Golf, mană cerească și pentru bugetul local!Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea între ciocniri de valuri (II)

GEORGE COANDĂ


Fascinant, nu? Oare, însă umanitatea, estabilishment-ele și leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbării care se auzea încă de acum patru decenii și mai bine? Se pare că nu. Că interesele imediate și meschine, și egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au făcut ca „șocul viitorului”, teoretizat de același... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale