Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro03.12.2018 00:18

Campanie de donare de sânge


A A

“Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!“

“Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!“

În contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii din spitalele din România, pentru conștientizarea cetățenilor cu privire la importanța și beneficiile donării de sânge, precum și pentru completarea stocului sanguin local, la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița (IJJ Dâmbovița) se va organiza a IV-a edițe a campaniei de donare de sânge “Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!”

Acțiunea de recoltare de sânge se va desfășura în zilele de 5 și 6 decembrie a.c., la sediul IJJ Dâmbovița și al Centrului de Transfuzie Sanguină Dâmbovița, cu sprijinul personalului medical de specialitate. În anul 2017 și luna mai, când s-au desfășurat primele 3 ediții ale acestei campanii de donare de sânge, peste 300 de jandarmi, elevi ai școlilor de subofițeri, angajați ISU Dâmbovița și cetățeni voluntari au dat dovadă de solidaritate față de semeni conștientizând faptul că prin sângele donat pot salva viața mai multor persoane aflate în suferință.

BIROUL INFORMARE, RELAțII PUBLICE ȘI CU PUBLICULComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Turiști israelieni, ajutați de jandarmii montani
Peste 900 de cazuri de îmbolnăviri prin afecțiuni respiratorii
ISU Dâmbovița, sute de activități instructiv-preventive
Întreruperi de energie electrică
Nu există încă bani pentru cererile SLÎ Dâmbovița
Ninsori, viscol și polei
Construcțiile, pe val în mediul rural
Peste 70 de cazuri de rujeolă în Dâmbovița
"Condiții foarte proaste pentru polițiștii din mediul rural"
Întreruperi de energie electrică


Editorial

Țațele de la Strasbourg

GEORGE COANĂ


Este de neînțeles, pentru orice român de bun simț, ce duh necurat, ca să nu spun streche, bântuie mintea unor conaționali parlamentari în Parlamentul European de la Strasbourg, care țin morțiș să se facă de râs. De fapt, fac de râs și România. Indiferent ce cred unii și alții despre premierul Viorica Dăncilă și despre partidul al cărei membră este, eu spun că femeia asta a reușit să se... [citește tot...]Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale