Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.08.2017 00:19

Editorial


A A

“Afacerea israelită”, ca-n junglă

“Afacerea israelită”, ca-n junglă

GEORGE COANDĂ


Pe zi ce trece, românii sunt efectiv bombardați cu știri uluitoare, astfel aflând că și țara, și soarta lor sunt jucate la ruletele unui afacerist tenebros și criminal. Așa au aflat că niște evrei rătăcitori prin lumea largă, ahtiați după îmbogățire fără frontiere, distrugătoare de națiuni, și-au făcut mâna și pe seama României. Le-a mers ce le-a mers până într-o zi când au fost ferecați în cătușe în propria lor patrie, fiind acuzați că și ei erau gata să-i fie de hac, nu de leac. Acești „asasini economici” poartă și niște nume: Beny Steinmetz și Tal Silberstein. Indivizii s-au învârtit o vreme și prin serviciile secrete israeliene, dar și prin anturajul de consilieri ai unor prim-miniștri ai României. Au fost să fie, mai ales, Beny Steinmetz un fel de consilieri de taină. Și, în acest fel au tras sfori pentru propria lor îmbogățire devalizând națiunea română. Da și mai dihai a fost un alt fapt, care-ți face pielea de găină: au activat, tot în taină, pe post de strategi – pentru ce? – ai domnilor Băsescu și Popescu – Tăriceanu. Beny, de pildă, a pus botul (pofticios, până la crimă, de înavuțire) în tărășeniile, extrem de păguboase pentru soarta românilor, Novotel – Loteria Română, Roșia Montană, fiind în legături dubioase cu Paul Lambrino – așa-zisul „principe de România”, pe drept cuvânt neavând absolut niciun drept să poarte acest titlu – acaparator perfect necinstit al unor bunuri, și ale fostei case regale, și ale națiunii. Este lesne de înțeles că cei doi tâlhari la drumul mare și-au tras vârtos partea lor din afacerile cu falsul principe Paul. Dar au intrat și în conflict cu un alt mare tâlhar, un consângen, George Soros, care, gelos foc și pară pe Beny pe chestia aurului românilor de la Roșia Montană, i-a sărit cu șișul la gât, imaginea fiind aceea a unor hiene cu râtul însângerat bătându-se pe un cadavru. De fapt asta este imaginea concretă și corectă a societății așa-zis capitaliste. În fapt, a unei jungle mișunând de bandiți și care nu dau nici doi bani pe soarta popoarelor. Nu este în niciun fel mai umană decât societatea socialistă, cea pusă la zidul infamiei și ciuruită de gloanțele din Decembrie’89. Iar actuala „afacere israelită” este doar una dintre fețele hidoase ale „lumii libere” capitaliste.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Șoșocismul de mahala
La limita guvernării europene
Cine sunt cele mai influente persoane în politica de energie?
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)
Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)
Vot european la 16 ani
Lovituri sub centură… electorale
Actorii instituționali ai politicii de energie
Cine influențează politica de sănătate în UE?
Comunicatul nr. 9, brânci României în gheena rusească (II)


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale