Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.07.2022 00:17

Prin Programul Anghel Saligny,


A A

74 de străzi din orașul Pucioasa vor fi reabilitate

74 de străzi din orașul Pucioasa vor fi reabilitate

Administrația publică locală din orașul Pucioasa a pus tot timpul preț pe infrastructura rutieră, fiind una dintre prioritățile sale principale. Primarul Constantin Ana a anunțat pe pagina sa de socializare că au fost aprobate două proiecte depuse prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, prin care vor fi modernizate 74 de străzi, inclusiv parcările din cartierele centrale ce nu fac obiectul proiectelor pe POR, spune edilul șef. Până să  înceapă lucrările de modernizare a străzilor, conducerea Primăriei a promis că va rezolva problemele de apă și canal din zonele respective, prin programele PJD, POIM, AFM, dar și prin fonduri de la bugetul local.

„Pentru că astăzi, singurele variante reale de a rezolva o parte importantă a problemelor primare ale localităților (drumuri, apă, canal) au rămas fondurile naționale! Deși suntem și o să fim fruntași în atragerea de fonduri europene, constat cu tristețe că Axele de finanțare pe PNRR și POR sunt construite pornind de la nevoile celor din țările vestice, mai evoluate, fără să se țină cont de faptul că mai sunt state care au un decalaj de recuperat!

Așa că sunt bucuros să vă spun că prin cele două proiecte deja aprobate, cu o valoare de 30 milioane de lei, vom reabilita, moderniza un număr de 74 de străzi, inclusiv parcările din cartierele centrale ce nu fac obiectul proiectelor pe POR, urmărind ca înainte de începerea lucrărilor de asfaltare să rezolvăm si problemele de apa și canal, prin diverse programe de finanțare (PJDL, POIM, AFM, fonduri locale)! Pentru că multe dintre aceste străzi nu au încă un nume atribuit, noi le-am alocat în operațiunea de cadastrare diverse numere, pe cartiere.

Tocmai de aceea în spatele fiecărei liste am atașat și hărțile cu străzile respective, pentru a vă fi mai ușor atunci când doriți să le identificați! Și pentru că trebuie îi dăm Cezarului ce este al Cezarului, le mulțumesc parlamentarilor ce au înțeles nevoile noastre și au susținut până la capăt acest program, în ciuda afirmațiilor si criticilor venite din parte unor personaje dubioase, îi mulțumesc președintelui Consiliului Județean Dâmbovița pentru susținerea necondiționată și îi aduc aminte, deși sunt sigur că nu a uitat, faptul că mai așteptăm finanțare pentru un pod peste Ialomița în zona Pucioasa sat-carieră”, a transmis  primarul Constantin Ana.

 

 

Ștefan Khalil



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Străzile din satul Suduleni au fost modernizate
Proiectul de asfaltare pentru reabilitarea infrastructurii rutiere
Schimbări climatice afectează vegetația în sudul județului Dâmbovița
Impozite pentru înfrumusețare și întreținere corporală
Amenzi usturătoare pentru deșeuri reciclabile
327 de locuri de muncă disponibile
Investițiile în comuna Raciu prind contur
Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști
422 de sancțiuni contravenționale, aplicate de polițiști


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale