Teme principale

Prima paginã (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.05.2023 00:19

O nou investiție a Consiliului Județean Dmbovița


A A

7 milioane de euro pentru Spitalul Județean de Urgenț din Trgoviște

 7 milioane de euro pentru Spitalul Județean de Urgenț din Trgoviște

*„Investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridic la aproximativ 15.000.000 de euro (peste 74.000.000 de lei)”

 

Veste bun pentru sistemul medical târgoviștean! A fost aprobat proiectul „Reducerea riscului de infecții nosocomiale prin achiziția de echipamente și materiale la Spitalul Județean de Urgenț Târgoviște”, investiție finanțat prin PNRR, Componenta 12! Potrivit președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan investiția de 7.000.000 de euro pentru pentru achiziționarea de echipamente și materiale sanitare necesare Spitalului Județean de Urgenț Târgoviște este extrem de important pentru: -reducerea riscului de infecții nosocomiale; -organizarea unor structuri funcționale de boli infecțioase pentru izolarea/gruparea și tratarea eventualelor infecții asociate asistenței medicale; -dezvoltarea și îmbuntțirea capacitții și capabilitții laboratorului de microbiologie.

„Cu acest proiect, investițiile din ultimii doi ani ale Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean se ridic la aproximativ 15.000.000 de euro (peste 74.000.000 de lei): -Reducerea riscului de infecții nosocomiale: 7.000.000 euro; -Construire Ambulatoriu de Specialitate – valoare 3.400.000 euro; -Extinderea Unitții de Primiri Urgențe – 1.700.000 euro; -Extindere și dotare Secție Cardiologie – 2.000.000 euro, precum și achiziționarea unui aparat angiograf pentru care avem asigurat suma de aproximativ 500.000 de euro de la bugetul de stat. Ne facem datoria și investim în creșterea calitții vieții și a sntții dâmbovițenilor!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

Adaugã comentariul tãu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaºi categorie

Locuințele sociale și Spitalul Județean, n vizorul Consiliului Județean
Lumea ntre ciocniri de valuri (II)
Parada Copilului, eveniment de amploare la Trgoviște
Campania „Doneaz snge, salveaz o viaț!”
Msurile afirmative pentru elevi, discutate de Grupul Mixt de Lucru pentru Romi
Lumea ntre ciocniri de valuri (I)
Greva profesorilor, punct fierbinte n Colegiului Prefectural Dmbovița
Mitropolitul Nifon a premiat Corul Excelsior al Seminarului Teologic
Asistența social pentru vrstnici, n vizorul pensionarilor
Muzeul Național al Poliției Romne are nevoie de lucrri de conservarePolitica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Lumea ntre ciocniri de valuri (II)

GEORGE COAND


Fascinant, nu? Oare, îns umanitatea, estabilishment-ele i leadership-urile sociale, economice, politice cu deosebire au luat seama la vuietul celui de-al Treilea Val al Schimbrii care se auzea înc de acum patru decenii i mai bine? Se pare c nu. C interesele imediate i meschine, i egocentriste ale corporatismului, mai ales ale celui american, au fcut ca „ocul viitorului”, teoretizat de acelai... [citete tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citete tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale