Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro10.11.2022 00:16

APIA Dâmbovița semnalează:


A A

567 de beneficiari de microgranturi în domeniul agroalimentar

567 de beneficiari de microgranturi în domeniul agroalimentar

*Aceștia au obligația să încarce raportul de progres: primul termen scadent este 14 noiembrie iar ultimul este 09 ianuarie 2023, în funcție de data încasarii sumelor!

 

În atenția fermierilor dâmbovițeni! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește beneficiarilor Măsurii 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar să încarce în sistemul informatic Granturi IMM, secțiunea IMM RECOVER, rapoartele de progres însoțite de documentele justificative. Termenul de depunere a rapoartelor de progres este de 90 de zile calendaristice de la data încasării sumelor cuvenite în contul bancar al fiecărui beneficiar.

„Nedepunerea rapoartelor de progres sau depunerea acestora după expirarea celor 90 de zile, utilizarea incorectă totală sau parțială a ajutorului financiar acordat sau depunerea raportului de progres cu informații/documente lipsă, va conduce implicit la recuperarea ajutorului financiar acordat sub formă de microgrant cu dobânzile datorate de la data plății până la data recuperării/rambursării sumei. Toate documentele justificative care au stat la baza efectuării cheltuielilor și care urmează a fi încărcate în IMM Recover de către aplicanții eligibili ai Măsurii M1, vor purta sintagma «decontat din microgrant», asumată prin semnătura beneficiarului. În județul Dâmbovița, sunt 567 de beneficiari ai Măsurii 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar care au obligația să încarce raportul de progres. Pentru aceștia, primul termen scadent este 14 noiembrie iar ultimul este 09 ianuarie 2023, în funcție de data încasării sumelor”, a transmis directorul executiv al APIA Dâmbovița, Corina Gârleanu.

 


Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Rata șomajului, în ușoară creștere: 2,84 %
Bărbat din Decindeni, reținut de polițiști
CJD a lansat licitația publică pentru reabilitarea DJ 712A
Salbă de amenzi aplicate de polițiști
Sprijin pentru racordarea la rețeaua de apă-canal
Gala „Topul Firmelor”, ediția XXIX-a
200 de fermieri înscriși în Programul pentru cartofi
APIA a autorizat peste 21.000 de plăți pentru fermieri
517 locuri de muncă disponibile
Fosele septice trebuie înscrise într-un registru special de evidență


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

De la Marea Unire la Marea Dezbinare

Îndeobște, la Ziua Națională se scriu editoriale festive, se pune în valoare semnificația acestui eveniment cu rezonanță profundă în istoria neamului, se exaltă eroismul celor ce s-au jertfit pe Altarul Patriei pentru Independență, libertate și suveranitatea națiunii și așa mai departe pe aceeași coardă encomiastă.

Și, într-adevăr, dacă este a ne... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale