Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro12.06.2019 00:19


A A

Țara sub ape, balamuc la vârful puterii

George Coandă


 

Românabsurdistamul este luat de ape. Ploile nu mai au stavilă. Iar de stavile pe râuri să nu mai vorbim! Pe alea câte au fost ridicate pe vremea defunctului regim socialist le-au distrus guvernanții, ba și unii români cu mințile rătăcite, acum văitându-se și blestemându-și soarta.

Pier sate, drumuri, căi ferate, mii și mii de oameni văd, cu lacrimi în ochi, cum furia apelor îi lasă fără avutul  agonisit într-o viață, ridicând din umeri a neputință. Da, țara este un uriaș vaiet! și ce nu fac de-alde președintele republicii, și parlamentarii, și guvernul? Păi ce să facă, se bat cap în cap, cum să se cațăre la Putere, chiar și peste cadavre, și pe suferința românilor, loviți de urgia lichidă.

La Cotroceni se fac calcule tainice cum să fie alungată de la palatul Victoria, trupa pesedistă a doamnei Dăncilă dar nu-i văd nici pe Klaus Werner Johannis, nici pe Ludovic Orban, nici pe jurnalistul eșuat Rareș Bogdan, nici pe Dan Barna, nici pe Dacian Cioloș încălțând cizmele de cauciuc și luând-o la pas prin țara inundată până la sufocare. Așa cum nu văd cum ar încălța, cizmele alea de cauciuc, nici doamna Dăncilă nici alți miniștri, afară de femeia aia inimoasă, ministru al sănătății, și mereu sacrificatul Raed Arafat, stând pitiți prin palatul Victoria și prin ministere, iar pe la PSD punându-se de niscaiva congrese care să-l scoată din fundătura în care a intrat singur și nesilit de nimeni.

Țara a intrat la apă, se îneacă, pe când cei îndreptățiți să o scoată la liman  își văd de-ale lor cu o conștiență criminală. Dacă aș spune că asistăm la un înfiorător balamuc la vârful puterii, aș vrea să-l văd pe acela de m-ar contrazice.

Este un balamuc care aruncă țara-n haos. Iar ăia de au câștigat la europarlamentare să nu se bucure prea tare, că așa-i în politică, într-o bună zi îi va lua și pe ei apa!

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Brandul de media sau chiar mai mult?
Ni se mută pădurile din țară
Privire, la distanță, din balcon
8 săptămâni fără piața Schuman… m-am întors!
Distanțarea socială
Până și Universul se reciclează
Trianonul uitat
Din ordonanță-n ordonanță...
Plan Marshall sau Pasăre Phoenix pentru UE?
Nu știe dreapta ce face... dreapta


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale