Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



06.07.2015 00:09

Editorial sportiv:: Lovitura de la colț


A A

Și mai multă calitate: sport local și național

Și mai multă calitate: sport local și național

COSTIN MIHAI

 


 

Un proiect cu patru pagini sportive într-un cotidian local este unul îndrăzneț, dar ni l-am asumat și l-am realizat ani buni, cu multă plăcere. Am parcurs în același timp aproape toate ziarele locale din țară, remarcând că destul de puține pun accent pe rubrica sportivă, tratată mai degrabă cu superficialitate.

Și rău fac, mai ales că în unele județele sportul este puternic dezvoltat, în comparație cu ce se petrece în fenomenul dâmbovițean. Prin alte părți, foarte rar găsești o știre despre fotbalul județean sau despre alte sporturi, în special cele neolimpice. Practic, „Jurnal de Dâmbovița” nu a venit cu un singur proiect sportiv, cele patru pagini prezentând abordări inedite, pentru că am și inovat pe alocuri, testând lucruri noi. Echipa s-a schimbat și ea pe parcurs, ajungând la o formulă care s-a omogenizat, exact ca la fotbal.

După mai multe analize, am luat o decizie importantă. În ultima perioadă, am renunțat la subiectele mici, iar pasul următor este de a rămâne în trei pagini sportive locale și una națională. Întrucât întregul proiect al ziarului dedică spații importante știrilor naționale, era normal ca și sportul să informeze cititorii despre aceste subiecte de maxim interes. Am ales să ne concentrăm pe calitate, pe evenimentele care atrag un interes mai mare și pe cei care fac cu adevărat performanță. Avem un grafic cu anchete, reportaje, interviuri și subiecte speciale, de care ne-am apropiat cu greu, din lipsa timpului.

Foarte rar s-a întâmplat să avem o zi liberă, în weekend niciodată, în încercarea de a acoperi tot ce mișcă pe zona sportivă dâmbovițeană. Acum ne vom concentra pe calitate, în sensul că toate articolele publicate în paginile noastre sportive să fie de un real impact. Nu vom neglija nici alte subiecte, doar că vor fi tratate sumar, de genul informări scurte, rezultate și clasamente. Vom rămâne aceiași, numai că vom crește calitatea produsului de presă.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Șoșocismul de mahala

Așa ar putea fi caracterizată ciorovăiala grotescă dintre senatoarea bântuită de un egocentrist violent, pe numele ei, pe care îl mai poartă încă, Șoșoacă Ivanovici Diana și soțul ei, la fel de egocentru, Șoșoacă Silvestru, ambii închipuindu-se fiecare buricul Universului. Pe mine, unul, nu mă interesează de unde s-au luat, însă spectacolul, repet, grotesc, pe care îl oferă pe micile ecrane dă... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale