Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



24.04.2015 00:07

Zotic nu-și face probleme


A A

"Și dacă retrogradăm, tot în Liga a III-a vom juca"


Ghiorghi Zotic spune că FCM Târgoviște nu va juca niciodată în județ

❚ Finanțatorul formației de la Șotânga este optimist înaintea partidei de mâine cu Inter Clinceni: „FCM Târgoviște nu va juca niciodată în Liga a IV-a. Din câte cunosc eu, nu va cădea nimeni din serie” ❚ „Cred în șansa noastră și sper să ne salvăm de la retrogradare. Nu știu ce voi face după terminarea campionatului. Este posibil ca echipa să se salveze de la retrogradare și să mă schimbe pe mine”, s-a exprimat și antrenorul Puiu Becheanu

COSTINEL NEAGU


FCM Târgoviște are un final de sezon modest, ocupând locul 13 în clasamentul din Liga a III-a, Seria a 3-a. Echipa antrenată de Puiu Becheanu are 18 puncte acumulate, fiind la un punct distanță de CS Podari, ocupanta primului loc care garantează parțial participarea în viitoarea ediție de campionat. Mâine, FCM Târgoviște va întâlni pe teren propriu pe Inter Clinceni, oaspeții aflându-se și ei în „zona roșie”.

Abordăm meciul cu gândul la victorie. Partida este dificilă, oaspeții aflându-se și ei în partea de jos a clasamentului. Avem mare nevoie de puncte, partida cu echipa din Clinceni fiind mai specială pentru noi. Am încercat să vorbesc cu fiecare în parte și să-i fac să conștientizeze că e foarte important să obținem cele trei puncte puse în joc. Nu avem accidentați sau suspendați, doar Zgâmbau va fi indisponibil sâmbătă. Jucăm destul de bine, avem ocazii, dar nu o băgăm în poartă. Problema noastră este la fazele fixe, unde am primit goluri ușoare. Eu îmi fac datoria până la capăt. Cred în șansa noastră și sper să ne salvăm de la retrogradare. Nu știu ce voi face după terminarea campionatului. Domnul Zotic va face o analiză și va hotărî dacă voi rămâne sau nu. Este posibil ca echipa să se salveze de la retrogradare și să mă schimbe pe mine”, ne-a declarat Puiu Becheanu.

Finanțatorul Ghiorghi Zotic este optimist înaintea partidei cu Inter Clinceni, spunând că FCM va juca la victorie. Zotic nu ia în calcul o retrogradare în Liga a IV-a, spunând că și dacă se va retrograda, FCM Târgoviște va juca în sezonul viitor tot la nivelul eșalonului trei.

„Meciul cu Inter Clinceni îl abordăm la victorie. Băieții vor juca la victorie, pentru că numai așa vor lua bani. Toți sunt cu banii la zi, niciunul nu are niciun leu de primit de la club. Nu luăm în calcul retrogradarea în Liga a IV-a. Și dacă vom retrograda în județ, în sezonul viitor tot în Liga a III-a vom juca. La anul va fi o altă organizare a campionatului și FCM se va număra printre echipele care vor fi înscrise în campionat. FCM Târgoviște nu va juca niciodată în Liga a IV-a. Din câte cunosc eu, nu va cădea nimeni din serie”, ne-a transmis Zotic.

Meciul cu Inter Clinceni se va disputa sâmbătă, la Șotânga, de la ora 17.00.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale