Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro23.05.2020 09:02

CONVOCATOR pentru


A A

Ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița din data de 28.05.2020

 

 

Articol unic – Se convoacă Consiliul Județean Dâmbovița, la inițiativa președintelui consiliului județean, în ședință ordinară, în data de 28.05.2020, ora 1400, care se va desfășura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi: 

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 9/29.01.2020 privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru cheltuielile de investiții la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, în anul 2020. 

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dâmbovița.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziția de active fixe (aparatură medicală și dispozitive medicale) la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în anul 2020.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului “DINAMIC – Dâmbovița – interacțiuni la nivel administrativ între modernizare, interconectivitate, competențe” și a bugetului aferent.

5. Proiect de hotărâre privind asocierea județului Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, cu unitatea administrativ-teritorială Brănești, prin Consiliul Local Brănești, pentru realizarea în comun a investiției „Modernizare drumuri locale în comuna Brănești, județul Dâmbovița” și aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.

6. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici, a devizului general și a cheltuielilor de cofinanțare, în anul 2020, pentru obiectivul „Reabilitare și modernizare DJ 702D Dragomirești-Hulubești”, inclus în Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat prin O.U.G. nr. 28/2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului „Poduri pe DJ 702L, la Ludești.

8. Proiect de hotărâre privind asocierea județului Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, cu municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, pentru realizarea în comun a investiției „Amenajare intersecție DJ 720E cu strada Petru Cercel prin realizarea unui sens giratoriu”.

9. Proiect de hotărâre privind prelungirea Programului de transport public de persoane prin curse regulate la nivelul județului Dâmbovița și încheierea de contracte de servicii publice pentru transportul de persoane.

10. Proiect de hotărâre privind includerea în domeniul public al județului Dâmbovița a bunului imobil “Stație producere oxigen”, situat în municipiul Târgoviște, strada Tudor Vladimirescu, nr. 48 și transmiterea în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

11. Proiect de hotărâre privind acordul pentru închirierea prin licitație publică a unui teren în suprafață de 20 mp - proprietate publică a județului Dâmbovița, aflat în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

12. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului Consiliului Județean Dâmbovița în Asociația Fotbal Club Chindia Târgoviște.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al județului, la 31.12.2019.

14. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului, pe anul 2020.

15. Raport cu privire la modul de îndeplinire a atribuțiilor proprii și a hotărârilor Consiliului Județean Dâmbovița în perioada aprilie 2019 - aprilie 2020.

              Prezenta convocare constituie și invitație la ședință a consilierilor județeni.

 

PREȘEDINTE,                             SECRETARUL GENERAL AL JUDEȚULUI, 

dr. jr. Alexandru OPREA                                                      dr. Ivan Vasile IVANOFF

 

 
Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

"Înființare Ferma 12 – Creștere găini ouă consum, în sistem ecologic în comuna Dragodana, județul Dâmbovița"
Reparațiile la drumuri județene intră în linie dreaptă
"Construire vulcanizare și spălătorie în comuna I.L. Caragiale"
"INTRODUCERE TEREN ÎN INTRAVILAN ÎN VEDEREA AMENAJĂRII ZONĂ DE AGREMENT ȘI TERENURI DE SPORT"
"CONSTRUIRE PARC FOTOVOLTAIC"
"Înființare unitate de acvacultură și dezvoltarea de activități complementare..."
"Introducere teren în intravilan în vederea amenajării zona de agrement și terenuri de sport"
222 de locuri de muncă disponibile pentru persoanele aflate în căutarea unui job
Continuă lucrările de reabilitare rutieră
Seceta face ravagii în numeroase localități


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Brandul de media sau chiar mai mult?

DAN LUCA


 

Activând în domeniul comunicării, cercetarea asupra evoluției presei europene m-a fascinat de ani de zile. Am considerat că este bine să ne exprimăm gândurile deschis, iar articolele precum ″Presa viitorului″ (din PR Romania) sau ″Jurnalistul Twitter și finanțarea sa″ au avut un impact plăcut la timpul lor.

 

De câteva săptămâni, în calitate de vicepreședinte al Grupului... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale