Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro22.09.2023 00:17

Ieri, cu 68 de proiecte pe ordinea de zi,


A A

Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița

Ședință-record la Consiliul Județean Dâmbovița

*Unul dintre momentele notabile ale ședinței a fost demisia consilierului județean Liviu Stoica, motivată de numirea sa în calitate de director general al Companiei de Apă Târgoviște

 

Ștefan Khalil


 

Ieri, 21 septembrie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița, aferentă acestei luni. Ordinea de zi a cuprins nu mai puțin de 68 de proiecte de hotărâre, votate pe bandă rulantă de către consilierii județeni.

Unul dintre momentele notabile ale ședinței a fost proiectul care prevedea constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al lui Liviu Stoica, înainte de expirarea duratei normale a acestuia.

Motivul principal al demisiei lui Liviu Stoica din funcția de consilier județean a fost numirea sa în calitate de director general al Companiei de Apă Târgoviște, înlocuindu-l astfel pe Adrian Dumitru.

Proiectul privind demisia lui Liviu Stoica a fost pus în discuție în plenul ședinței Consiliului Județean Dâmbovița și a fost aprobat de către consilierii aleși cu vot unanim. Această decizie a avut loc în conformitate cu prevederile legale în vigoare și regulamentele interne ale Consiliului Județean. De asemenea, toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate cu majoritate sau unanimitate de voturi, fără să existe intervenții sau completări din partea vreunui consilier județean.

 

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Se conturează Manifestul 2024-2029
Târgoviștea, pregătită de iarnă
Copii din Târgoviște au cucerit inimile publicului internațional la balet
Loc de joacă în comuna Brezoaele
Reconstrucția tronsonului de cale ferată dintre I.L. Caragiale și Moreni
LA 105 ani de la Marea unire (II)
Noi proiecte pe fonduri europene așteaptă startul
Soluții pentru modernizarea DN 71 Târgoviște - Sinaia
Avertisment privind achizițiile online de animale vii și produse alimentare
„România nu are o strategie a industriei de Apărare”


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Se conturează Manifestul 2024-2029

În vara anului viitor se va termina mandatul actualilor aleși din instituțiile europene, iar alegerile pentru Parlamentul European din 2024 sunt deja un subiect pe agenda politică din capitalele statelor membre UE. Desigur, alegerea eurodeputațiilor este importantă, dar atenția experților se îndreaptă mai ales asupra noii Comisii Europene. Printr-un eveniment derulat la sfarsitul lunii noiembrie s-a lansat și #Agenda24to29,... [citește tot...]
Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter
Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale