Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro25.11.2021 00:17

Ieri,


A A

Ședința ordinară CJD, tensionată

Ședința ordinară CJD, tensionată

*Bogdan Marcu, consilier PNL și Ramona Mureșan, consilier Pro România, au avut pe parcursul ședinței mai multe intervenții, încercând să-l și provoace mai mult sau mai puțin pe președintele CJD, Corneliu Ștefan

 

Ieri a avut loc ședința de Consiliu Județean Dâmbovița, aferentă lunii noiembrie 2021! La aceasta au participat toți cei 34 de consilieri aleși. De la începutul întrunirii au apărut și primele controverse. Bogdan Marcu, consilier PNL și Ramona Mureșan, consilier Pro România, au avut pe parcursul ședinței mai multe intervenții, încercând să-l și provoace mai mult sau mai puțin pe președintele CJD, Corneliu Ștefan.

Prima reacție a fost a consilierului liberal, exprimându-și nemulțumirea la proiectul de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai investiției regionale de dezvoltare, privind  infrastructura de apă și apă uzată în județul Dâmbovița. Alesul județean a semnalat că cei de la Compania de Apă Dâmbovița nu-și îndreaptă atenția în acest proiect și pentru satul Glod al comunei Moroeni, pentru care nu s-au implicat pentru realizarea conductei de apă pentru satul respectiv, fiind construită din bani de la bugetul local al Primăriei.

Președintele CJD i-a răspuns acestuia că au fost deja demarate procedurile de către Primăria Moroeni, iar instituția Consiliului Județean va da o mână de ajutor pentru operarea conductei. De asemenea, președintele Corneliu Ștefan a declarat că acest proiect nu poate intra pe POIM, iar Compania de Apă nu are cum să intervină aici. La același proiect de hotărâre, consiliera Pro România, Ramona Mureșan, a întrebat care este durata contractului de finanțare pentru proiectul POIM și dintre contractele de lucrări și servicii, câte au fost atribuite și câte sunt în procedura de licitație.

Răspunsul președintelui CJD a fost că durata contractului de finanțare este 31 decembrie 2023. De asemenea, Corneliu Ștefan i-a mai răspuns consilierei de la Pro România ca îi va ruga pe reprezentanții Companiei de Apă să vină cu o informare despre contractele care au fost semnate în cadrul POIM.

 

 

Ștefan KhalilComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Ședință fulger la CLM Târgoviște
„Să-i sancționăm pe bolnavi? Niciodată!”
Sindicaliștii din Apărare cer guvernanților să sprijine industria
„Problema câinilor fără stăpân în Stațiunea Peștera-Padina devine una foarte gravă”
Fuziunea PNL cu PMP naște controverse în Dâmbovița
Statul plătește, companiile din energie încasează!
A 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁ă 𝗽𝗿𝗼𝗰𝗲𝗱𝘂𝗿𝗮 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲ș⻾
Trei proiecte depuse pe programul Anghel Saligny
„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Încrederea într-un Guvern (II)

Dacă elita mondială, economică și politică, se vede periodic în asemenea formate, sau în cele mai deschise, deși scumpe ca participare, precum Forumul de la Davos, asta nu înseamnă că, sub presiunea provocărilor mondiale, coordonarea multi-națională nu se intensifică. Ȋn același timp, se redefinesc organizații internaționale, de la cheia de boltă a sistemului postbelic, ONU, la alianțe militare precum NATO, sau structuri regionale mai mult... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale