Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.04.2014 08:15

Convocator pentru...


A A

Ședința ordinară a CJD din 24 aprilie

Articol unic – Se convoacă Consiliul Județean Dâmbovița, la inițiativa președintelui consiliului județean, în ședință ordinară pe data de 24 aprilie 2014, ora 15.00, în sala de ședințe a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind constatarea încetării de drept a mandatului de consilier județean al domnului Olteanu Cătălin Cosmin din partea alianței politice Uniunea Social Liberală.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al județului, la 31.03.2014.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului, pe anul 2014.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea participării Județului Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița în calitate de Promotor în proiectul „Egalitate în diversitate! – inițiativa pentru reducerea inegalităților și promovarea incluziunii sociale în județul Dâmbovița” și a bugetului aferent.

5. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr.31/28.02.2014.

6. Proiect de hotărâre privind eliberarea unor Licențe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a județului Dâmbovița.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanțării în sumă de 218.260 lei (echivalentă cu 48.525,90 Euro) în vederea realizării proiectului „Asistență Tehnică pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a Documentațiilor de Atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița, în perioada 2014-2020”.

8. Proiect de hotărâre privind modificarea componenței Comisiei Județene pentru Protecția Copilului Dâmbovița.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local Târgoviște, pentru organizarea manifestărilor dedicate zilei de 9 mai – Ziua Europei.

10. Proiect de hotărâre privind asocierea județului Dâmbovița prin Consiliul Județean Dâmbovița cu municipiul Târgoviște prin Consiliul Local Municipal Târgoviște și comuna Răzvad prin Consiliul Local Răzvad în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană Târgoviște”.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între Județul Dâmbovița prin Consiliul Județean Dâmbovița și Asociația Tinerilor Întreprinzători în Mediul Virtual în vederea organizării Ediției I a Târgului „Tinerilor Întreprinzători în Mediul Virtual”.

12. Raportul activității desfășurată de Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, în trimestrul I 2014, pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică în județul Dâmbovița.

13. Diverse. Prezenta convocare constituie și invitație la ședință a consilierilor județeni.

președinte, conf.univ.dr. Adrian Țuțuianu

secretarul județului, Ivan Vasile Ivanoff



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Noi modificări privind taxa de salubrizare
Ioan Morar, vernisaj la Biblioteca Județeană
Inspectoratul de Jandarmi Dâmbovița se confruntă cu o criză de personal
Haosul public și distrugerea națiunii române
Mesaje de suflet la Muzeul „Casa Romanței”, din dragoste pentru Basarabia
Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Haosul public și distrugerea națiunii române

GEORGE COANDĂ


România a intrat într-o periculoasă stare de haos public produsă de o dramatică degringoladă. Vinovații sunt și din lăuntrul său și din afara sa. Iar vinovații din lăuntrul său sunt cei cărora le încredințăm puterea cu mâna noastră, adică prin vot. Lipsiți de demnitate patriotică, de responsabilitate față de cei care le-au încredințat puterea ca să le diriguiască soarta, nu... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale